אפשרי לרזות 5 קילו בחודשיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשרי לרזות 5 קילו בחודשיים?
    עינת
    18/04/2011

היי, אני עינת בת 17 . אני שוקלת בערך 53 והגובה שלי הוא 1.59
    אני רוצה לרזות 5 קילו, אני רוקדת ולכן אני עושה פעילות גופנית אבל הבעיה שלי היא התזונה. אני לא מצליחה להבין מה כדי ומה לא ובכללי להימנע ממתוקים.
    אני לא אוהבת בשר ואני לא אוכלת הרבה דברים וזה יוצר בעיות...

איך אני יכולה לרדת 5 קילו בחודשיים? לא דחוף לי שזה יהיה בול 5 קילו וגם לא החודשיים, אבל זה הכיוון שאליו אני פונה...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשרי לרזות 5 קילו בחודשיים? -כן

אהרון רזון
    18/04/2011

אבל לא בקלות, בגלל שאת כבר רזה. להרכבת תפריט התואם את הנתונים, המיגבלות והעדפות שלך מומלץ לפנות לאיש מקצוע. לא פחות חשובה היא פעילות גופנית של לפחות שעה ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אהרון

שירי
    19/04/2011

לא פעם אני שומעת כי 70 אחוז מהירידה במשקל מגיעה מתזונה.
    האם זה לא מוגזם לעשות כל היום שעה פעילות גופנית לאור נתון זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חלוקה כזאת

אהרון רזון
    19/04/2011

אפשר לרזות 100% ללא פ"ג, גם אפשר לרזות רק עם פ"ג בלי צימצום באוכל. הכול עניין של מינון. הכי בריא ועם סיכוי סביר לשמירה לאורך ימים, זה השילוב בין שתיהן. שעת פעילות גופנית ביום ואף יותר, מעבר לתרומתה החשובה להרזיה מועילה משמעותית לבריאות הגוף והנפש ,כמובן אם הביצוע מושכל ותואם את הנתונים.
    אני עצמי רזיתי כמעט 40 ק"ג, עם הדגש בפעילות גופנית יומיומית במינון גבוה, אחרי כמה מחזורי ירידה-עליה מבוססים על דיאטה עם מעט פעילות גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חלוקה כזאת - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    19/04/2011

ובמקרה שלא מספיק ברור המושג "בריאות הגוף", קיימים הרבה מחקרים שמראים שיורדים אותו מספר גק' עם או ללא פעילות גופנית, כאשר המדד בהם בודקים הינו משקל. למעשה אלו מחקרים שלא דואגים לבריאות הגוף. למעשה השאלה היא כמה קג' שומן יורדים וכמה גק' נוזל ושריר לא יורדים ותהליך הירידה במשקל. בריאותית וגם בהרגשה ובמראה הירידה תהיה שונה לחלוטין אם היא מורכבת משומן נטו או בחלקה הגדול גם שריר ונוזל. מסכים עם אהרון שבעולם המערבי החסר תנועה בו אנחנו חיים פעילות גופנית של שעה ביום בכלל לא מוגזמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

שירי
    20/04/2011

אך קשה לשלבה לאורך זמן.
    אם למשל עשיתי אתמול אימון כוח + הליכה/ריצה 45 דקות
    אהיה עייפה לעשות שוב אימון אירובי של שעה..
    הגוף רוצה לנוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    20/04/2011

את צודקת ולכן אמליץ לך לעשות כוח פעמים בשבוע. ואירובי 3-4 פעמים בשבוע לאותו היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו