טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 16 ולפני כמה חודשים לצערי הרב עשיתי דיאטת כסאח הסתפקתי ב-600-900 קלוריות.. אני מאוכזבת מעצמי מאוד בגלל ההשלכות של זה ..אבל מאוד חשוב לי לדעת האם פגעתי בחילוף החומרים ..? יש לציין שזה פעם ראשונה בחיים שעשיתי דבר כזה ויותר לא מתכוונת להתקרב לזה שוב.. הbmr שלי הוא 1480 אבל אני מאמינה שהוא ניפגע בגלל מה שקרה .. חזרתי לאכול 1400 קלוריות ביום .. השאלה האם פגעתי בעצמי? בחילוף החומרים? הדיאטה נמשכה בערך חודש או חודש וחצי ועכשיו אני מסתפקת ב1400 קלוריות שזה הbmr שלי (ללא RMR) ממזון בריא ומזין אני אמורה לצרוך יותר, נראה לי .. כי המחזור עדיין לא חזר לי. ואני זוכרת שלפני שהתחלתי עם הדיאטה הנוראה הזאת צרכתי 1600-1700 ושמרתי יפה על המשקל .. אני רוצה לעלות שוב ל1600 אבל אני מפחדת להעלות שוב את כל הקילוגרמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תרגעי לא פגעת בעצמך אומנם זה לא טוב לעשות את מה שעשית אבל זה בטוח לא גרם לך כל נזק. את חייבת לעבוד בצורה מסודרת ומודעת ולא לפי הרגש רצוי לקבל יעוץ בסיסי מרופא שיודע וממאמן הכושר אם יש לך . תוכנית ארוכת טווח ודבקות במטרה היא הפיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים