ילדה רוצה לרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה רוצה לרזות
    אלינור
    23/04/2011

שלום יש לי ילדה בת 12 והגובה שלה מטר 62 והיא שוקלת 56 והיא איתה הצל דיאטנית והיא אמרה שהיא בסדר גמור אבל היא הכל זאת רוצה לרזות ואני לא יודעת מה לעשות וכל הזמן היא אומרת שהירכיים שלה גדולות ואני ממש לא יודעת מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי !!! תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה רוצה לרזות

הוספת תגובה

• ילדה רוצה לרזות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    23/04/2011

אלינור שלום,

הבת שלך נמצאת קצת מתחת לעקומת BMI 85%, לכן היא לא בעודף משקל כפי שהדיאטנית אמרה, אבל מתקרבת לגבול התחתון של עודף המשקל. יתכן שמבחינתה זה לא מספיק טוב ומפריע לה ובהחלט יכולה קצת להוריד. שום דבר רע לא יקרה אם תעשה זאת תוך כדי תזונה בריאה, נכונה במסודרת. הבעיה בלא להתייחס לרצונות שלה היא בזה שתתחיל לעשות דיאטות קיצוניות.

לכי לדיאטן/ית אחרים אם ראש יותר פתוח.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה רוצה לרזות - תגובה

אהרון רזון
    25/04/2011

תאורטי, בהתחשב שהיא שייכת לקטגוריה "ילדים", יש בהחלט מקום להרזיה, אך זה לא מבטיח את הצרת הירכיים האופן ספציפי מאחר שזה מבנה הגוף שלה שלא ניתן לשינוי משמעותי. מצד שני , ושוב בהתחשב בגיל עם שינויו ההורמונליים, לא מומלצת דיאטה דלת קלוריות. אני מציע לה להמנע מאוכל מטוגן, לוותר על דברי מתיקה, מאפה ומשקאות ממותקים, או לפחות לצמצם באופן דרסטי ולבצע פעילות גופנית אירובית שעה כל יום. ייתכן שתוצאות מעודדות יגיעו בדרך הבריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו