השמנת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנת יתר

Miri
    26/04/2011

תודה רבה לך, אני אשתדל לאמץ את המלצתך...
    המשך ערב נעים,
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנת יתר
    Miri
    25/04/2011

אני בת 39, לאחר טיפול בפרנדניזון למשך שנה שלמה לסירוגין בגלל שיש לי סינוסיטס כרוני חמור, בעקבות הטיפול עליתי במשקל 8 ק"ג, בשלב זה סיימתי את הטיפול... שאלתי היא, האם תוספת המשקל שנגרמה לי בעקבות השימוש בכדורים תרד באופן הדרגתי או שאני צריכה להיכנס למשטר דיאטה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנת יתר

הוספת תגובה

• השמנת יתר - תגובה

אהרון רזון
    25/04/2011

העליה במשקל עקב נטילת התרופה מורכבת מהשמנה אמיתית בגלל הגברת התאבון
    ומאגירת נוזלים מוגברת. עם סיום הטיפול, עודף הנוזלים אמור להעלם בהדרגה, אבל הורדת השומן ללא דיאטה הוא עניין אינדיבידואלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנת יתר

Miri
    25/04/2011

תודה רבה מר רזון.
    האם תוכל להמליץ לי על דיאטה מסוימת.
    תודה,
    מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנת יתר - תגובה

אהרון רזון
    26/04/2011

מטרת הפורום איננה הרכבת תפריטי דיאטה מאחר שאלה צריכים להיות מותאמים באופן אישי. אם את רזה מטבעך ולא אכלנית, ייתכן ותורידי את העודף ללא דיאטה מסויימת.
    פעילות גופנית סדירה, וויתור על דברי מתיקה ומאפב, טיגון, ומשקאות ממותקים וכמו כן אכילת גבינות עד 5%, בשר רזה בלבד, דגים טריים איכותיים, צמצום בלחם ודגנים אחרים, עשוים להחזיר אותך למשקלך הקודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו