טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני מורן בת 16 משקל 62 וגובה 171 ס"מ וביצעתי דיאטה שנמשכה במשך חודש וחצי על 900 קלוריות עם פעילות של 40 דקות הליכה ביום ירדתי 3 קילוגרמים אשמח לדעת מה עכשיו ? איך לשמור ולהעלות את כמות הקלוריות העליתי כבר ל-1470 קלוריות (הbmr ללא הכפלה 1.2) אני מאמינה שבמהלך הדיאטה הbmr של ירד לכן אני מנסה להעלות אותו כרגע לפי חישובים ללא פעילות גופנית אני צריכה לצרוך 1700 קלוריות לאחר הכפלה 1.2 זאת ב-ישיבה,שינה,פעילות ביתית.. אני רוצה מאוד לחזור ל1700 קלוריות ביום אך לא רוצה להשמין. אני אשמח לדעת איך להעלות את כמות הקלוריות ל1700 ובאיזה תדירות כדי שאגיע למצב שבמינימום פעילות אהיה יכולה לצרוך 1700 (כמו לפני הדיאטה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם כבר הגעת ל-1470 קלוריות ליום, תוספת של עוד 200 קלוריות תוך כדי כך שאת שומרת על הפעילות הגופנית שציינת לא נראה לי ישנה משהו. בינתיים לא כדאי להוריד את רמת הפעילות.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים