שאלה בנוגע לתפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לתפריט
    אודליה,ארה"ב
    27/12/2007

שלום וברכה.קוראים לי אודליה אני בת 21 מטר 62 ושוקלת 61 קילו ברצוני להוריד במשקל {כ8 קילו לפחות} אני גרה בחו"ל ולכן "בניתי"לעצמי תפריט שאולי יעזור לי להפחית במשקל ורציתי לשוע את דעתך בנושא. ראשית ברצוני לציין שאני שומרת כשרות לכן קיים קושי להרבות בסוגי הבשר{לא שזה רע}כמו כן כידוע הגבינות והמוצרי חלב בארה"ב הם לא כמו בארץ אז חוץ מחלב רזה שאני שותה בקפה אני לא אוכלת את המוצרי חלב פה..אוקיי אז זה התפריט.
    בוקר:חטיף דגנים{חטיף אנריגה}וכוס תה\קפה עם חצי כפית סוכר.
    אחרי האימון{אני מתאמנת כל יום מכון כושר במשך כשעה} אני אוכלת בננה.
    לארוחת צהריים אני אופה בגריל דג סלומון {עם לימון שום ותבלינים} סלט חסה גדול עם עוד ירקות{כמובן בלי רוטב רק לימון כפית שמן זית ותבלינים} ומנת פחממות כ4-5 כפות של אורז\פסטה\קוסקוס לפעמיים במקום הדג אני אופה בתנור עוף או מכינה מוקפץ חזה עוף עם ירקות{שימוש בשמן זית} המוקפץ בא עם ירקות כגון כרוב,גזר,בצל,ופטריות.
    בערב אני אוכלת שוב חטיף אנריגה ואולי כוס תה עם נענע.....
    רציתי לדעת אם אני אתמיד בתפריט אני ארד במשקל?....זה לוקח הרבה זמן?..כי אני עושה את זה כבר חודש ואין ממש שינוי....מה אתה מציע?....
    בתודה ובברכה,אודליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לתפריט

הוספת תגובה

• לאודליה

אהרון
    27/12/2007

בוקר:חטיף דגנים{חטיף אנריגה}וכוס תה\קפה עם חצי כפית סוכר.
    *****סלט ירקות

אחרי האימון{אני מתאמנת כל יום מכון כושר במשך כשעה} אני אוכלת בננה.
    *****בננה אוכלים זמן קצר לפני האימון
    תוך שעה אחרי האימון, ארוחה עיקרית מבוססת על פחמימות מורכבות וחלבון

לארוחת צהריים אני אופה בגריל דג סלומון {עם לימון שום ותבלינים} סלט חסה גדול עם עוד ירקות{כמובן בלי רוטב רק לימון כפית שמן זית ותבלינים} ומנת פחממות כ4-5 כפות של אורז\פסטה\קוסקוס לפעמיים במקום הדג אני אופה בתנור עוף או מכינה מוקפץ חזה עוף עם ירקות{שימוש בשמן זית} המוקפץ בא עם ירקות כגון כרוב,גזר,בצל,ופטריות
    *****יש לי כמה הערות:
    דג\בשר 200 גרם נטו לפני בישול. סלמון זה טוב מאד אבל כדאי לגוון גם עם דגים אחרים
    אכלי דג לפחות 3 פעמים בשבוע מתוך זה סלמון לא יותר מפעמיים.
    פחמימות מלאות בלבד
    סלט עדיף כמנה ראשונה (ממלא וממתן את התיאבון)
    עוף בלי עור ושומן עוד לפני הבישול. עדיף צלוי בתנור או על טפלון בלי שמן. אגב, שמן זית לא
    מומלץ לטיגון אלא לסלט בלבד.
    מידי פעם תוותרי על הפחמימות והסתפקי בירקות מבושלים (לא מוקפצים)
    .
    בערב אני אוכלת שוב חטיף אנריגה ואולי כוס תה עם נענע.....
    ******במקום חטיף איכלי פרוסת לחם מלא קל עם גבינה רזה או יוגורט טבעי רזה.
    אם אין הגבלה רפואית מומלץ לאכול מוצרי חלב.
    סלט ירקות כמו בצהריים.
    *****אפשר להוסיף עוד פרי כארוחת ביניים.

רציתי לדעת אם אני אתמיד בתפריט אני ארד במשקל?....זה לוקח הרבה זמן?..כי אני עושה את זה כבר חודש ואין ממש שינוי....מה אתה מציע?....
    **** התפריט טוב אבל יותר חשובה היא הפעילות הגופנית שאת עושה. הדגש צריך להיות על
    אירובי, שעה ביום בדופק 120-130. אנאירובי יום כן יום לא, על כל השרירים.
    אם תתמידי ותקפידי תרזי באופן בטוח. המשקל שלך סביר, אין טעם להיות בלחץ, העיקר לעשות
    נכון ולאמץ הרגלים נכונים כאורח חיים.

בהצלחה!
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו