טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום (: שמי נופר אני בת 17 ואני רוצה לשנות את אורח החיים שלי ולא רק לעשות דיאטה זמנית. קראתי הרבה מאמרים באינטרנט על זה ובאמת בא לי לעשות שינוי, לשמור על גוף בריא ובעיקר בזמן הצבא עוד שנה. הגובה שלי הוא 1.58 והמשקל 63 . משום מה אני לא מצליחה לגבוה כבר שנתיים ואשמח לדעת למה. מה מומלץ לשלב בתפריט היות ואני עדיין נערה, ואיזה ספורט מומלץ? אם אני עושה פעם הליכות ופעם ספורט בבית זה טוב? דבר נוסף - מה נחשב לדיאטה וירידה מהירה במשקל? ז"א כמה קילו בכמה זמן? בתודה נופר (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי נופר לעשות שינוי באורח החיים זה הדבר החשוב ביותר אבל צריך לעשות את זה נכון וצריך לדעת איך הטוב ביותר לקבל יעוץ מרופא שזו עבודתו אולם ניתן גם לקרא ברשת ואני אתן לך כמה טיפים. ירידה מהירה במשקל היא לא יותר מ 10% מעודף המשקל שלך ממוצע בשבוע אחד כלומר לך עודף של כ 10 קילו ולכן את צריכה לרדת עד ולא יותר מקילו בשבוע בממוצע. בקשר לגובה את סיימת כנראה לצמוח בגיל שלך הצמיחה לגבוה נעצרת ולכן זו הסיבה בקשר לפעילות גופנית כל פעילות גופנית טובה יש כזאות לצורך בניית שריר יש אחרת לפיתוח סיבולת לב ריאה ויש סתם לשריפת קלוריות כמו הליכה של חמישה ק"מ בשעה אחת ברצף 3 פעמים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד