כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות..
    נועה
    30/04/2011

שלום (:
    שמי נופר אני בת 17 ואני רוצה לשנות את אורח החיים שלי ולא רק לעשות דיאטה זמנית.
    קראתי הרבה מאמרים באינטרנט על זה ובאמת בא לי לעשות שינוי, לשמור על גוף בריא ובעיקר בזמן הצבא עוד שנה.
    הגובה שלי הוא 1.58 והמשקל 63 . משום מה אני לא מצליחה לגבוה כבר שנתיים ואשמח לדעת למה.
    מה מומלץ לשלב בתפריט היות ואני עדיין נערה, ואיזה ספורט מומלץ? אם אני עושה פעם הליכות ופעם ספורט בבית זה טוב?
    דבר נוסף - מה נחשב לדיאטה וירידה מהירה במשקל? ז"א כמה קילו בכמה זמן?
    בתודה נופר (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות..

הוספת תגובה

• כמה שאלות.. - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    01/05/2011

הי נופר לעשות שינוי באורח החיים זה הדבר החשוב ביותר אבל צריך לעשות את זה נכון וצריך לדעת איך הטוב ביותר לקבל יעוץ מרופא שזו עבודתו אולם ניתן גם לקרא ברשת ואני אתן לך כמה טיפים. ירידה מהירה במשקל היא לא יותר מ 10% מעודף המשקל שלך ממוצע בשבוע אחד כלומר לך עודף של כ 10 קילו ולכן את צריכה לרדת עד ולא יותר מקילו בשבוע בממוצע.
    בקשר לגובה את סיימת כנראה לצמוח בגיל שלך הצמיחה לגבוה נעצרת ולכן זו הסיבה
    בקשר לפעילות גופנית כל פעילות גופנית טובה יש כזאות לצורך בניית שריר יש אחרת לפיתוח סיבולת לב ריאה ויש סתם לשריפת קלוריות כמו הליכה של חמישה ק"מ בשעה אחת ברצף 3 פעמים בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו