טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
צהריים : 6,7 כפות פתיתים +כף קטשופ+ חזה עוף או עוף בלי עור או 2 וכו' או 6,7 כפות פתיתים +כף קטשופ+2 פרוסות לחם קל+מעט חומוס+1 פסטרמה וירקות .
ביניים : פרי\יוגורט 0%
ערב : 2 פרוסות לחם קל + גבינה צהובה לייט 5 % מעט קטשופ +ירקות+ כוס קורנפלקס או כוס קורנפלקס רגיל+לבן 3% +2 כפות גבינה עם ירקות 260 ק"ל
שעתיים לפני השינה -פרי\יוגורט 0%
הדיאטה הזאת טובה ? בדרך כלל זה מה שאני אוכלת בתפריט שלי, כמובן שאני מגוונת אבל לא עוברת את הקלוריות לכל מנה.. ואני לא אוכלת יותר מ 4 5 פרוסות לחם קל ליום . בקשה תגידו לי שאני עושה טוב ומה אפשר לשפר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צהריים : 6,7 כפות פתיתים +כף קטשופ+ חזה עוף או עוף בלי עור או 2 וכו' או 6,7 כפות פתיתים +כף קטשופ+2 פרוסות לחם קל+מעט חומוס+1 פסטרמה וירקות . ****** סלט גדול כמנה ראשונה בכל מקרה או לחם או פתיתים מבחינה איכותית ותזונתית עוף עדיף על פסטרמה, אבל אם את אוהבת, זה בסדר מידי פעם
ביניים : פרי\יוגורט 0%
ערב : 2 פרוסות לחם קל + גבינה צהובה לייט 5 % מעט קטשופ +ירקות+ כוס קורנפלקס או כוס קורנפלקס רגיל+לבן 3% +2 כפות גבינה עם ירקות ***** אם קורנפלקס בבוקר אזי שיבולת שועל בערב או להיפך. השיבולת יותר מזינה ובריאה.
260 ק"ל
שעתיים לפני השינה -פרי\יוגורט 0%
הדיאטה הזאת טובה ? בדרך כלל זה מה שאני אוכלת בתפריט שלי, כמובן שאני מגוונת אבל לא עוברת את הקלוריות לכל מנה.. ואני לא אוכלת יותר מ 4 5 פרוסות לחם קל ליום . בקשה תגידו לי שאני עושה טוב ומה אפשר לשפר ?
****** דיאטה טובה. את יכולה להרשות לעצמך (לא חובה) בונוס קטן מידי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד