טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בת 37 גובה 164 משקל 76 ק"ג אני 4 חודשים אחרי לידה,,,עליתי הרבה במהלך ההריון ואני מעוניינת לרדת 12 ק"ג אני הולכת למכון 3, 4 פעמים בשבוע שכוללת הליכון 4 ק"מ , אופניים 4 ק"מ וקצת תרגילי בטן. בקשר לתזונה: אוכלת כל 3 שעות בוקר: 2 פרוסות לחם קל בינייים - פרי צהריים - אורז\פסטה\פתיתים + חזה עוף ביניים - כוס קפה + חטיף אנרג' ערב - סלט ירקות +ביצה +קוטג \ 2 פרוסות לחם קל לילה- לפעמים קורנפלקס רציתי לציין שאני עדיין מניקה עדיין אינני רואה שום ירידה במשקל למרות ההתעמלות מה לא בסדר לדעתך....הפסקתי לאכול את כל המתוקים, עוגות, בצקים, ועדיין אין שינוי יש לציין שהתחלתי את המכון רק לפני חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התעמלות אינה מספיקה בכדי לרדת במשקל את צריכה שני דברים חוץ מפעילות גופנית או שאת אוכלת לא יותר מ 1000 קלוריות ליום במשך 3 חודשים ושותה הרבה מים או שאת לא סופרת קלוריות ואוכלת בשר דגים ירקות ביצים גבינות ולא נוגעת בשום פחמימה כמו פירות לחם תפ"א אורז פסטה וכו' גם למשך 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד