למה אני לא מרזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אני לא מרזה?
    סתיו
    04/05/2011

אני בטוחה שהשאלה הזאת עולה לא מעט בפורום הזה... ובכל זאת... אני באמת לא מבינה למה אני לא מרזה! בגיל 17 עשיתי דיאטה במסגרת שומרי משקל, ירדתי 15 ק"ג במהירות ובלי בעיה, והיום, בגיל 27 , במשקל 64 ק"ג, אני רוצה להשיל כמה ק"ג שהתסוופו בשנים האחרונות ולא מצליחה.
    אני עושה דיאטה שכוללת שתי ארוחות ביום. אני יודעת שזה לא מומלץ, אבל אני באמת לא מרגישה רעב בין לבין ובבוקר אני ממש לא מסוגלת לאכול. הדיאטה כוללת כוס קפה עם חלב בבוקר, 2 פרוסות לחם+גבינה+ביצה+ירק+ מנת פרי בצהריים, סלט ירקות+כף טחינה+כוס מרק ירקות+100 גר' טונה או בשר עוף. כמובן שהתפריט משתנה מידי פעם, אבל אלו פחות או יותר הכמויות שאני אוכלת. כמו כן, אני מתעמלת 2-3 בשבוע (פילאטיס ורכיבה על אופניים). בחודש הראשון ירדתי 3 ק"ג, אבל בחודשיים האחרונים אני פשוט לא מרזה, וזה מטריף אותי.
    אני כמובן בריאה, בלי מחלות, לא בהיריון או אחריו. עשיתי גם בדיקות בלוטת התריס ויצא תקין.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אני לא מרזה?

הוספת תגובה

• גובה?

אהרון רזון
    04/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגובה שלי 1.65

סתיו
    04/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אני לא מרזה? - תגובה

אהרון רזון
    04/05/2011

משקלך תקין וזאת אחת מהסיבות של קושי בהרזיה. סיבה אחרת היא קצב חילוף חומרים איטי שנגרם בגלל הרגלי האכילה שלך, ודווקא העובדה שלמרות רק שתי ארוחות ביום את לא רעבה, מחזקת את הקביעה (בקשר לחילוף החומרים).
    לצורך חידוש ההרזיה, את חייבת לאכול 4-6 פעמים ביום ארוחות קטנות ולבצע פעילות
    גופנית של לפחות שעה כל יום.
    מבחינה איכותית את אוכלת נכון גם עכשיו בהנחה שהלחם מחיטה מלאה, הגבינה והבשר רזים והמרק טבעי (לא אבקה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו