קוסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסקוס
    T
    05/05/2011

לפי מה שראיתי במחשבונים בקוסקוס (מוכן) יש כ- 120 - 140 קקל ל- 100 גרם . אני לא מבין איך יתכן הרי לפני בישול מדובר ב- 360 קקל ל- 100 גרם והקוסקוס לאחר בישול (הכנה) בקושי מכפיל את מישקלו (פי 1.5 אולי פי 2 ) מכאן שיש ג- 180 - 240 קקל ל- 100 גרם שזה הרבה יותר מאורז כמעט אפילו פי 2 אז למה אומרים שזה זהה ?? מה אני מחמיץ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוסקוס

הוספת תגובה

• אפשר לענות?

גם רוצה לדעת
    13/07/2011

כמה קלוריות יש בקוסקוס והאם זה בכלל בריא כארוחת צהריים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

שואלת
    14/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לענות? - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    14/07/2011

לפי הנתונים על המוצר בסביבות 120 קק"ל ל-100 גרם. קוסקוס הוא דגן (שייך לקבוצת הפחמימות). מבחינת תחליפים 3חצי כוס מבושל ממנו מהוות תחליף לפרוסת לחם. אני ממליצה על קוסקוס מלא, שמכיל סיבים תזונתיים, בשילוב עם ירקות מבושלים וקטניות (גרגירי חומוס) זו ארוחת צהריים טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוסקוס - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    14/07/2011

הי,
    החישוב שלך נשמע מאוד הגיוני, אבל עדיין איני בטוחה שהקוסקוס מכפיל את משקלו ב1.5-2בלבד.
    בדרך כלל החישובים של כמות הקלוריות למנה מבוססים על בדיקה מעבדתית, אבל אפשר פשוט לשקול לפני ואחרי בישול ולבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו