שלום,אני בגמילה מסוכר כבר חודש..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,אני בגמילה מסוכר כבר חודש..
    איילת
    06/05/2011

ולא רזיתי עדיין, נהגתי לאכול בעבר הרבה מתוקים ועכשיו המתוק היחידי שאני אוכלת זה פירות ומעבר לכך אני אוכלת בריא (אם מדברים על מאכלים עתירי קלוריות הדבר היחידי המשמין שאני אוכלת זה במבה לפעמים.) בנוסף-אני דיי פעילה. איך יתכן שעוד לא רזיתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום,אני בגמילה מסוכר כבר חודש.. - תגובה

אהרון רזון
    06/05/2011

המנעות ממתוק לא מבטיחה הרזיה כל עוד המאזן האנרגטי אינו שלילי. מה זה "די פעילה"? איזו פעילות את מבצעת, ובאיזה מינון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

איילת
    06/05/2011

"המאזן האנרגטי אינו שלילי" -לא הבנתי את המשפט הזה..

לגביי הפעילות שלי.. אני הולכת ורצה במקביל (כל האימון נמשך שעה) לפעמים אני מתמידה ועושה אימון "יום כן יום לא" במהלך השבוע ולפעמים אני מזניחה לתקופה ושוב חוזרת להתאמן (השבוע לדוגמא התאמנתי 3 פעמים בשבוע,3 שעות וההפסקה האחרונה שלי ללא אימונים בכלל כללה פרק זמן של בערך שבועיים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

אהרון רזון
    07/05/2011

מאזן אנרגטי הוא היחס בין האנרגיה (קלוריות) שהגוף מקבל מן האוכל לבין האנרגיה שהוא שורף. כאשר את אוכלת פחות ממה שאת שורפת, את במאזן אנרגטי שלילי שגורם להרזיה.
    דרך הכי יעילה ובריאה ליצירת מאזן אנרגטי שלילי הוא הפחתה מתונה בערך הקלורי של התפריט + פעילות גופנית סדירה. האימונים שלך טובים ואני מבין שאת בכושר,אבל אם את רוצה לראות תוצאות, התאמני כל יום. אסור לעשות הפסקות ממושכות אם אין מניעה רפואית. הפעילות הגופנית היום יומית צריכה להפוך לדרך חיים, אחרת לא תוכלי לשמור על הרזון בלי דיאטות מתישות ומתשכלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

איילת
    07/05/2011

אני אוכלת בכמויות קטנות (פעם הייתי אוכלת בכמויות הרבה יותר קטנות ומאד שהתמתנתי מהסוכר אני אוכלת הרבה יותר טוב אבל עם זאת עדיין בכמויות קטנות) זה לא בכוונה, אני פשוט שובעת מאד מהר..בגלל זה אני לא מבינה מה הבעיה.

לגביי הפעילות הספורטיבית-חשבתי שלא רצוי לעשות פעילות כל יום,יכול להיות שמדובר במיתוס נוסף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר ורצוי

אהרון רזון
    07/05/2011

לבצע פעילות אירובית כל יום אם עושים בהתאם לכושר. אם את אוכלת בריא ולא הרבה, כפי שאת מציינת, ייתכן מאוד שתצליחי לרזות עם הרחבת והעצמת הפעילות הגופנית. (למרות שאייני יודע את הנתונים שלך). אם בכ"ז לא תצליחי, יש לאבחן את פעילות בלוטת התריס.

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו