טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בס"ד הדיאטה הי'יתה על דעת עצמי בבוקר הי'יתי אוכלת פרוסת לחם קל הרבה גבינה 3% בצהרי'ים הי'יתי אוכלת חתיכת בשר ללא לחם ועם אורז ובערב הי'יתי אוכלת קרונפלקס מזרז עיכול זה הי'ה התפריט בחופש הי'יתי מתמידה עם הליכה(עכשיו אין לי זמן) והרבה מזרזי עיכול!!!!!!
כשהתחילו החגים התחלתי לאכול "נורמלי" כל המאכילים המשמינים הי'יתי מקיאה היו לי גם התקפי אכילה של ממתקים ושוב פעם הי'יתי מקיאה אבל הפסקתי להקיא והעדפות שלי הם: בבוקר מעדן בבצפר 2סנדוויצ'ים עם טונה ומיונז השני עם גבינה לבנה 3% +ירקות (הבעי'ה שלי בצהרים כשאני חוזרת מבצפר למשל היום אכלתי 2חטיפי תפוחונים + 14 דובשניות+ 4 קרמבואים ורק כי נשבעתי אני לא מקיאה ) וכפי שבטח הבנת מהודעות הקודמות: דיסת סולת לארוחת ערב תודה רבה על העזרה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים