טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לדעת אני אוכלת המון המון ירקות במהלך השבוע האם יש דבר כזה עודף ויטמין A או בכלל עודף ויטמנים שיכול לגרום לנשירת שיער? ואם אני אוכלת בשר רק כ3 פעמים בשבוע אבל אוכלת ביצים, גבינות אגוזים זה מספיק חלבונים? אני סובלת לאחרונה מנשירת שיער גם הפסקתי גלולות.
אודה לתשובתכם,
שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רציתי לדעת אני אוכלת המון המון ירקות במהלך השבוע האם יש דבר כזה עודף ויטמין A *****עודף קיצוני של וויטמין A שמקורו בתוסף עלול להיות רעיל אבל מאכילת ירקות לא מגיעים לרמה מסוכנת. אם אוכלים כל יום כמות גדולה של ירקות כתומים, בעיקר גזר, התופעה הנפוצה, היא צביעת העור בכתום במקומות מסויימים.
או בכלל עודף ויטמנים שיכול לגרום לנשירת שיער? ****לא נראה סביר.
ואם אני אוכלת בשר רק כ3 פעמים בשבוע אבל אוכלת ביצים, גבינות אגוזים זה מספיק חלבונים? אני סובלת לאחרונה מנשירת שיער גם הפסקתי גלולות. *****תלוי בכמות המאכלים החלבוניים שאת אוכלת. לא חייבים בשר כל יום. את צריכה לדאוג שהתזונה שלך תכיל גם מספיק וויטמין B12, אבץ, ברזל, וויטמין B6.
,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים