עודף ויטמנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף ויטמנים
    טל
    14/05/2011

שלום ב,

רציתי לדעת אני אוכלת המון המון ירקות במהלך השבוע האם יש דבר כזה עודף ויטמין A או בכלל עודף ויטמנים שיכול לגרום לנשירת שיער?
    ואם אני אוכלת בשר רק כ3 פעמים בשבוע אבל אוכלת ביצים, גבינות אגוזים זה מספיק חלבונים? אני סובלת לאחרונה מנשירת שיער גם הפסקתי גלולות.

אודה לתשובתכם,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף ויטמנים

הוספת תגובה

• עודף ויטמנים - תגובה

אהרון רזון
    14/05/2011

רציתי לדעת אני אוכלת המון המון ירקות במהלך השבוע האם יש דבר כזה עודף ויטמין A
    *****עודף קיצוני של וויטמין A שמקורו בתוסף עלול להיות רעיל אבל מאכילת ירקות לא מגיעים לרמה מסוכנת. אם אוכלים כל יום כמות גדולה של ירקות כתומים, בעיקר גזר, התופעה הנפוצה, היא צביעת העור בכתום במקומות מסויימים.

או בכלל עודף ויטמנים שיכול לגרום לנשירת שיער?
    ****לא נראה סביר.

ואם אני אוכלת בשר רק כ3 פעמים בשבוע אבל אוכלת ביצים, גבינות אגוזים זה מספיק חלבונים? אני סובלת לאחרונה מנשירת שיער גם הפסקתי גלולות.
    *****תלוי בכמות המאכלים החלבוניים שאת אוכלת. לא חייבים בשר כל יום.
    את צריכה לדאוג שהתזונה שלך תכיל גם מספיק וויטמין B12, אבץ, ברזל, וויטמין B6.

,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו