מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אני
    14/05/2011

אני בת 50 ,מיואשת,עם עודף משקל של בין 25 ל30 קג.בדיקות אחרונות שעשיתי מראות על טרום סכרת,כבד שומני,ובאמתחתי אינספור דיאטות עם הצלחות זמניות.יודעת שצריך ספורט ,תזונה נכונה .השאלה האם אצליח לרזות בגילי?יש למישהו רעיון?מלבד ניתוח כמובן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• אפשר לרזות בכל גיל.

אהרון רזון
    15/05/2011

קרוב לוודאי שעם ההרזיה המיוחלת יחול שיפור משמעותי בתסמינים הנזכרים ובבריאות בכלל. בעניין "אינספור דיאטות" את לא לבד אלא משתייכת לרוב המרזים המשלים את עצמם שקיים "זבנג וגמרנו". אין דיאטה שהוכיחה את עצמה לאורך ימים. אולי תתעודדי אם תדעי שאני באתי מאותו מקום עד שנוכחתי שרק שינוי רדיקלי באורח החיים,
    כאשר הפעילות הגופנית הופכת לעיסוק יום יומי במינון גבוה פותר לצמיתות את הבעיה החמורה המתרידה חלק גדול מהעולם המודרני.
    את לא צריכה להיות צמודה לשום דיאטה, כי שם כבר היית ונכשלת. כישלון נוסף רק יזיק גופנית ונפשית. אני מציע לך להתחיל לבצע פעילות גופנית אירובית כל יום לפחות שעה ואימוני כוח פעמים -שלוש בשבוע. יש לוותר על סוכר ולהגביל דראסטית קמח, דגנים ומוצריהם. להמנע מאוכל מטוגן או שמן. חמאה ומרגרינה מחוץ לתחום!. בתפריט היומי המחולק בין 5-6 ארוחות יהיה שפע ירקות לרוב טריים. גבינות עד 5%, רצוי 3%. לשתות רק מים. כל יום 2-3 פירות.
    הגיל יקשה במידה לא משמעותית על קצב ההרזיה. ההשפעה היותר משמעותית היא ריבוי הדיאטות באמתחתך שהורידו את קצב חילוף החומרים, אבל לרוב המצב הפיך אם עושים את הדברים הנכונים. אגב, ניתוח בריאטרי לא מספק פתרון לאורך ימים ללא שינוי אורח החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המידע והתשובה הרצינית

אני
    15/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו