מבאססס !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבאססס !
    ירדן
    16/05/2011

שלום, כבר חודשיים אני נמצאת בדיאטה, אך בחודש האחרון אני לא מצליחה להוריד במשקל וזה נורא מתסכל. ידוע לי שהדיאטה שלי יחסית דלה : 1000 אולי רצת יותר, קלוריות ליום כולל פעילות גופנית, לכן ההשערה שלי שקצב חילןף החומרים בגופי הואט וזה מתבטא גם ביציאות שלי בזמן האחרון (אחת ליומיים). ברצוני לדעת מה עליי לעשות כעט כדי שאוכל להמשיך לרזות ? אני אוכלת נורא בריא ובארוחות קטנות ומסודרות, אך אם אעלה את צירכת הקלוריות שלי לא אשמין ? מה עליי לעשות כדי להרזות ? והגיוני שהמשקל לא יורד אך אני עדיין רואה תוצאות ? (מזעריות ביותר אך עדיין)
    דרך אגב, אני בת 16 גובה 1.63 משקל 55.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבאססס !

הוספת תגובה

• יש סיבה שמדלגים עליי ?

ירדן
    16/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל את לא צריכה דיאטה...

דנה
    17/05/2011

כן, אפשרי שתרדי בהיקפים ולא במשקל.. טבעי לגמרי.. את תרדי במשקל עם הזמן.. ישנה תרופה ישנה שקוראים לה 'עקביות וסבלנות' - היא לא משמינה, כמה שיותר יותר טוב..:) מניסיון, פעילות גופנית טובה מאד, גם בלי קשר לדיאטה, אבל מה שבאמת עוזר לרזות, זה להפחית באוכל.. הקפדה על כמות השמן, וכל הדברים הקטנים שהכי משמינים, עושה את ההבדל.. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבאססס ! - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    17/05/2011

הי ירדן קשה לרדת ממה שאין לך משקלך ממש טוב ואת לא צריכה לרדת במשקל לפי כל המדדים זה משקלך ואני מבקש ממך להסתגל ולאהוב אותו ככול שתאהבי יותר את מה שאת רואה במראה יתב לך. אין לך לאן לרדת ולכן את לא יורדת הגוף שלך יודע ופועל נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו