טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, כבר חודשיים אני נמצאת בדיאטה, אך בחודש האחרון אני לא מצליחה להוריד במשקל וזה נורא מתסכל. ידוע לי שהדיאטה שלי יחסית דלה : 1000 אולי רצת יותר, קלוריות ליום כולל פעילות גופנית, לכן ההשערה שלי שקצב חילןף החומרים בגופי הואט וזה מתבטא גם ביציאות שלי בזמן האחרון (אחת ליומיים). ברצוני לדעת מה עליי לעשות כעט כדי שאוכל להמשיך לרזות ? אני אוכלת נורא בריא ובארוחות קטנות ומסודרות, אך אם אעלה את צירכת הקלוריות שלי לא אשמין ? מה עליי לעשות כדי להרזות ? והגיוני שהמשקל לא יורד אך אני עדיין רואה תוצאות ? (מזעריות ביותר אך עדיין) דרך אגב, אני בת 16 גובה 1.63 משקל 55.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן, אפשרי שתרדי בהיקפים ולא במשקל.. טבעי לגמרי..
את תרדי במשקל עם הזמן.. ישנה תרופה ישנה שקוראים לה 'עקביות וסבלנות' - היא לא משמינה, כמה שיותר יותר טוב..:)
מניסיון, פעילות גופנית טובה מאד, גם בלי קשר לדיאטה, אבל מה שבאמת עוזר לרזות, זה להפחית באוכל..
הקפדה על כמות השמן, וכל הדברים הקטנים שהכי משמינים, עושה את ההבדל..
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי ירדן קשה לרדת ממה שאין לך משקלך ממש טוב ואת לא צריכה לרדת במשקל לפי כל המדדים זה משקלך ואני מבקש ממך להסתגל ולאהוב אותו ככול שתאהבי יותר את מה שאת רואה במראה יתב לך. אין לך לאן לרדת ולכן את לא יורדת הגוף שלך יודע ופועל נכון.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד