טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב התחלתי דיאטה לנפי מספר ימים ואני רוצה לדעת האם מה שאני אוכל אכן עוזר לי לרדת במשקל. בחרתי מאכלים שאני אוהב שהם דיי משמינים אבל עומדים במספר הקלוריות הרצוי ליום (1200).
פרטים עלי: מין: זכר גיל: 22 גובה: 172 משקל: 94 פעילות יומית - בישיבה
לפני החישובים שעשיתי ע"י מחשבונים ברשת המחשבון של "הוצאת קלוריות בסיסית ליום" ע"י סוג עבודה של "עבודה בישיבה" "גופך שורף 2477 קלוריות ביממה בהסתמך על הנתון לפיו אתה עובד בישיבה."
תפריט שאני אוכל: בבוקר אני אוכל לחמית של 35 קלוריות (חיטה מלאה) + במבה 134 קלוריות (סה"כ 170 קלוריות) - שותה שתייה קרה - מים או קולה זירו
תפריט של צהרים: המבורגר 100 גרם - שלפי הקופסא רשום שהוא 150 קלוריות (אני שוקל אותו) אני שורף אותו ללא שמן. תוספת של צ'יפס שאני מכניס לתנור של 100 גרם (שוב שוקל ובודק לפי האריזה את הערך ל100 גרם) - 145 קלוריות פיתה קמח לבן במשקל של 90 גרם - 250 קלוריות כ200 גרם כרוב - 34 קלוריות מיונז קל (5 קלוריות לכפית) - 9 כפיות כפול 5 = 45 קלוריות
סה"כ לצהרים: 624 קלוריות - שותה שתייה קרה - מים או קולה זירו
תפריט של ערב: פיתה קמח לבן במשקל של 90 גרם - 250 קלוריות חביתה מביצה אחת עם כפית שמן - 100 קלוריות מעט גמבה, מלפפון ועגבניה - עד למספר של 50 קלוריות. סה"כ: 400 קלוריות
סה"כ בכל היום: 1200 קלוריות.
2477 (הקלוריות שאני שורף ביממה) פחות 1200 קלוריות שאני אוכל = מינוס 1277 קלוריות בכל יום. האם זה החישוב הנכון או שאני צריך לשנות את התפריט? אולי אני צריך לעשות שינויים או שמותר לי להמשיך באותו הקו ולרדת בצורה הזאת?
תודה רבה ושבוע טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד