מכורה קשה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה קשה ..
    יניב
    23/05/2011

הי... שמי אליענה ואני בת 18 מאז שאני זוכרת את עצמי אהבתי מאוד מתוק

אומרים שלא טוב להיתאב במזיקים הבעיה שלי שככל שהתבגרתי התאבתי קשות בשוקולד אני מכורה קשהה אני יודעת שזה בריא במידה מסוימת והגוף זקוק לסוכר אך ניקלעתי למצב מטורף שאני יכולה לחסל שש חבילות שוקולד שלמות של 100 גרם ביום כל יום אני שותה שוקו יש רגעים שאני משתגעת אם אין שוקולד לידי כל הכסף שלי הולך על שוקולד אני לא מסתפקת במעט אני חיבת הרבה יש לציין שאני חייה חיים רגילים גובה מטר 67 משקל 67 שאלתי כיצד מפחיתים בהתמכרות הקשה אני בטוחה שלא בריא בכלל ככה וזה יוכיח את עצמו בגיל יותר מאוחר לכן אני רוצה להימנע ולהקדים תרופה למכה אשמח לטיפים מעשיים

תודה מראש [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה קשה ..

הוספת תגובה

• מכורה קשה .. - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    23/05/2011

הי אליענה,
    מה שאת מתארת זו באמת התמכרות. ולכן הטיפול הנכון ביותר הוא כנראה - גמילה.
    אני מציעה לך לנסות להפסיק לחלוטין צריכת שוקולד ושוקו. זה יהיה מאוד קשה בהתחלה אבל זה יוריד לך עם הזמן את הכמיהה. רצוי לנסות למצוא תחליפים שיספקו את ה"מתוק" ולא ימכרו כמו פרוסה עם ממרח חרובים לדוגמא. לאחר זמן מה ללא שוקולד תוכלי לבדוק אם אפשר להוסיף מנה קטנה של שוקולד מידי פעם ולשלוט במקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו