בבקשה עזרה אני משתגעעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה אני משתגעעת
    לירון
    01/01/2008

היי אני בת 16 166 שוקלת כרגע 59 אני עושה אטקינס כבר 5 שבועות הגבלתי ל20 פחמימות התחתי בשבוע הראשטון ירדתי קילו וחצי מהשבוע השני עד היום נישארץתי במשקרל ישנם שתי בעיות 1 היא שאני לא הולכת ללשירותצים בכלל(עצירות) אולי פעם בשבוע השנייה שגם כאשר הלכתי המשקל נישאר 59 אולי זה בגלל שמה שאני אוכלת לא נכון בבקשה צתעזרוליא אני יפרט מה אני אוכלת
    בבוקר 2 פרוסות לחם קל עם קוט'ג וגבינה צהובה(כל פרוסה 1.5 פחמימות לחם שבעה דגנים למי שמכיר)
    בצהרים שניצל טופו(טיבעול 5 פחמימות)חצי קופסא טונה וביצה קשה
    ביניים קלמנטינה קטנה
    ערב המבורגר (בלי לחם כמובן)לא קנוי ישר מהקצב עם חסה או לפעמים חזה עוף מטוגן או קציצות בשר בבקשה עיזרו לי למהאני לא יורדת ונב מקפידה על 8 כובות מים ביום לא כולל תה עם סוכרזית
    עזרה פלעייז כהאם זה קשור למחזור לעצירות או לגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה אני משתגעעת

הוספת תגובה

• דיאטה לא נכונה

אהרון
    01/01/2008

קשה לי להאמין שאיש מקצוע אחראי המליץ לך אטקינס ל5 שבועות רצופים, לכן אני מנחש שאת עושה את זה על דעת עצמך תוך סיכון בריאותך שבאופן זמני(אני מקווה) כבר נפגע. עצירות כמו שלך
    היתה כבר צריכה להדליק נורית אדומה.
    הפסיקי את ההתעללות באופן מיידי. אני מציע לך, בינתיים 2-1ימים דיאטת פירות: אגסים, תות שדה, מלון, תאנים, תמרים, אשכוליות(עם הקליפה הפנימית). פעמיים ביום גם 2 כפות סובין שיבולת שועל (יבש או דייסה עם מיים). זה ישחרר לך את העצירות. בהמשך את צריכה תפריט מתון מאוזן ומגוון וגם פעילות גופנית מתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירון

ד''ר רוני חרמון
    02/01/2008

ראשית את חייבת להבין שדיאטה זה עיניין ארוך ובכדי לראות תוצאות צריך הרבה סבלנות והתמדה !!!!
    נושא העצירות:
    שאלת העצירות היא שאלה חשובה בדיאטה. עקב איבוד מים רבים במהלך ההרזיה הגוף חסר בנוזלים והמקור הנוח ביותר לספוג נוזלים ולאזן את המערכת הוא המעי. ולכן גם המעי יותר יבש והתנועה של הצואה יותר קשה, לכן העצירות. התופעה ידועה בכול הדיאטות. ולכן בכדי לנסות ולפתור את בעיית העצרירות חייבים כודם כל לשתות 20 כוסות מים ליום. לשמן את המעי ע"י שמן רצוי שמן פאראפין שאינו נספג במעי וכמובן משלשלים או חוקנים לפי הצורך. בעיית העצירות חייבת להפתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו