שאלה שמטרידה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמטרידה.
    אודל
    01/01/2008

שלום וברכה.
    כידוע בכדי לבצע דיאטה תקינה ולהוריד במשקל צריך לאכול בריא וכל כמה שעות{בכדי לזרז את חילוף החומרים}
    השאלה שלי אז איך זה ייתכן שאנשים שעושים דיאטה של ארוחת צהריים אחת ביום{בלי לחם}עדיין יורדים במשקל....{חוץ מזה לא אוכלים כלום..?...}
    כי למיטב ידעתי שחשים רעב חילוף החומרים הופך לאיטי...וככה לא "נשרף שומן"?..אז איך בכל זאת קיימת הרזיה
    יש לי חברה שרזתה כך כ25 קילו?...
    ועוד משהו קטן האם אתה ממליץ על זה?..
    תודה,מצפה לתשובה בכליון עיניים,אודליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמטרידה.

הוספת תגובה

• שלום אודליה

ד''ר רוני חרמון
    02/01/2008

יש אנשים שמספרים הרבה סיפורי הצלחה. אז גם את יכולה להתחיל לספר. !!!!! סיפורי כישלון לא תשמעי.
    דיאטה זה עיניין מקצועי. אנשי מקצוע צריכים להוביל את התהליך ביכדי לא לגרום לצרות וחולי, לא עלינו.
    כעיקרון מה שאת כתבת יותר מתקרב לאמת מאשר דיאטה של ארוחה ביום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לדעת

אהרון
    02/01/2008

האם את אודליה,ארה"ב שכתבה ב- 27-12, קיבלה תשובה מעמיקה ומפורטת ולא אישרה את קבלתה כמקובל?. אם כן, כבר יש לי הנתונים שלך ואתייחס לשאלה. אם לא, ראי את התשובה בשורה הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו