רותות להרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותות להרזות
    מירי
    26/05/2011

שאלה ארוכה אך פונה בשם הרבה נשים
    נתחיל בתפריט - בוקר 2 פרוסות לחם קל + 2 כפות קוטז
    תפוח
    צהריים ירקות מבושלים או ירקות חיים
    שני פרוסות לחם קל + חזה עוף +ממרח מיוקל
    ביניים תפוח
    ערב
    סלט ענק עם כפית טחינה + 2 פרוסות לחם קל וקוטז כל הזמן עם רעבים ירקות באמצע
    שנים אנחנו עושות נכון לפעמיים בסופ שבוע אנחנו חורגות
    יודעות שיש בתפריט בין 1000-1200
    ולא יורדות במשקל אנחנו גלהים 35-40 מתאמנות 4 פעמיים בחדר כושר ולא מצלחות לרדץ את החמשה קילו אחרונות ירדנו כל אחד בין 10-15 קילו כבר שנתיים באותו תפריט ולא יורדות מתוסכלות אמרו לנו שהתפריט דל ולכן אנחנו לא יורדות אנחנו נורא מפחדות שעם נעלה אפילו בתפוח נעלה מה עושים? איך משנים את צורת האכלה שלנו ?התפריט טוב בכלל? נוסיף דברים נשמין ?נשמח לתשובות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רותות להרזות

הוספת תגובה

• חסרים נתונים :גיל, גובה, משקל

אהרון רזון
    26/05/2011

וכמו כן, הרכב הפעילות בחד"כ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי

שירי
    26/05/2011

שצריך לעשות יותר אירובי, ולשחק עם המהירויות (אינטרוולים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירי
    26/05/2011

אני אגיד על עצמי 1.75 ומשקל 65 החברות שלי סדר גודל אותו דבר של קילו פחות או יותר רוצות לרדת בין שלוש ארבע קילו ירדנו לפני שנתיים ביחד 10-15 קילו וכבר שנתיים שומרות על המשקל מפחדות מאוכל עושות ספורט 4 פעמיים בשבוע
    כל הזמן מדברות על האוכל וחרדות על המשקל מצד אחד רוצות לאכול יותר לרדת מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה את רוצה מהגוף שלך?

אהרון רזון
    26/05/2011

משקלך מצויין. גם הגוף שלך חושב כך, לכן הוא מסרב לרדת. סופו של כל מאמץ לירידה נוספת יהיה רק תסכול, פגיעה בבריאות ואף השמנה. את לא יכולה כל החיים לפחד מאוכל (בריא וגם פחות בריא). האם זאת התחלת הפרעת אכילה? כדאי לבקר גם בפורום הפרעות אכילה.
    בכל מקרה, אני ממליץ לך לאכול יותר ולהרחיב את הפעילות הגופנית האירובית, רצוי שעה כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו