טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי לאחר אימון ריצה של 30-40 דק' אני משלבת פחמ' וחלבון אך מאחר ואני לא בתהליך דיאטטתי כלשהו אלא במשקל תקין ואף יכולה להרשות לעצמי לעלות ועד קילו-קילו וחצי רציתי לדעת מה מומלץ לאכול שיהיה שווה ליחסית הרבה קלוריות כדי להחזיר לעצמי את מה ששרפתי ולמנוע ירידה במשקל? אני לא מעוניינת לאכול עוגה או ארטיק שעתירי קל' כדי למנוע ירידה ולכן אני חושבת על דברים בכיוון הבריאותי אך שיהיו שווים הרבה מבחינה קלורית יש הצעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הופפססס, סליחה. מכיוון שבהודעה הראשונה לא היה שם, לא הבנתי שמדובר באדם אחר. בנוסף לתשובתי, אגיד לך מה שאני תמיד אומר למטופלים שלי. אם את רוצה לעשות שינוי בגופך לאורך זמן, אל תחשבי הרזיה, תחשבי בריאות. אני מתכוון שטחינה או שמן זית עשירים בקלוריות אבל בריאים. אם תאכלי מהם אבל לא משומנים לא בריאים, לאורך זמן זה לא היפגע בתהליך כוללני של הרזיה.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני 159, כרגע שוקלת 55 קילו וממש רוצה להיות 51 - וזה ממש קשה.. יכוליהיות שה-55 זה גם שרירים כי אני עושה אימוני כוח גם. בכל מקרה, במצבי אני יודעת שאני צחה לשמור על מספר קלוריות ממש קפדני באזור ה-1200, ומתקשה בכך מאוד. אז חושבת איפה אפשר לקצץ בקלוריות ועדיין להנות מהאוכל ולרדת במשקל.. לכן חשבתי על המרת הטחינה בשמן זית. האמת שגם מעדיפה שמן זית :)
הלחם אני מניח שיכול להיות פיתרון גם בארוחת ביניים, במקום הטונה את יכולה לאכול 50 גר' גבינה צפתית 5 או 9%. אפשרות אחרת כוס חלב עם כוס ברנפלקס בכף צימוקים למרות שבמקרה הזה מדובר בארוחה יותר דלה. תשלימי מאוחר יותר בארוחת הערב. במקרה שאת לא חוזרת הביתה וגם הארוחות האלה לא מתאימות, את יכולה לקנות חטיף אנרגיה עשיר חלבון ופחמימות (בחנויות תריאטלון בכו').
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד