כמה שאלות בקשר לירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בקשר לירידה במשקל
    יעל
    28/05/2011

שלום, הגובה שלי 1.62 והמשקל 62.
    1. לפי מה שהבנתי דיאטה מהירה היא לא טובה כי המשקל שיורד הוא לא שומן ואז אחר כך גם אם אוכלים בצרה מאוזנת מעלים את כל המשקל. השאלה שלי היא האם זה עובד גם הפוך? בשלושת החודשים האחרונים העלתי 6 קילו ( לפני זה המשקל שלי היה נע בין 54-56)כי לא הפסקתי לעשות ספורט ואכלתי יותר מהרגיל..אז אם העליה הייתה מהירה זה אומר שירידה מהירה תהיה בסדר?
    2. מתי הכי טוב לאכול ולהתאמן חצי שעה +- ארובי וקצת מכשירים.?(הכוונה אם להתאמן בבוקר\צהריים\ערב, לאכול לפני\אחרי ומה בשביל לרדת במשקל בדרך המהירה ביותר אבל שלא תהיה מזיקה)
    3. אני משתמשת בריטלין מדי פעם (אני אמורה לקחת כל יום אבל אני לוקחת רק במבחנים) ולפעמים זה גורם לי לבחילה מה שגורם לי לא לרצות לאכול. האם זה מסוכן?אם לא, איך זה שאנשים שרוצים לרדת במשקל לא לוקחים ריטלין\ המרכיב הספציפי שגורם לאיבוד תאבון?כי הבנתי שיש אנשים שלא אוכלים יום שלם בגלל הריטלין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שאלות בקשר לירידה במשקל - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    29/05/2011

יעל שלום:
    1. את צודקת לגבי קצב הירידה הרצוי ואין קשר לזה שעלית מהר. זאת אומרת שתמיד חשוב וכדאי להוריד בקצב לא מהיר (במקרה שלך לא יותר מחצי קג' בשבוע).
    2. חשוב לאכול במהלך השעה שאחרי האימון. גם מזון המכיל פחמימות וגם חלבונים.
    לגבי כמה זמן לפני הפעילות לאכול, אם נתחשב רק ביעילות האימון, כחצי שעה לפני. אבל מכיוון שאת רוצה לחזור למשקלך הקודם, אני מציעה לך לאכול משהו עם פחמימות כשעתיים לפני תחילת האימון, ממליץ לבצע קודם את הפעילות האירובית, את יכולה לאכול לאחר מכן פרי ולהמשיך לאימון כוח. אני מדגיש ההמלצות האלה מתאימות למטרה לרדת באחוזי השומן. אם מדובר במטרות ספורטיביות אחרות ההמלצה הייתה שונה.
    3. מה שאת מתארת לגבי ריטלין ידוע. אין בכך סכנה. וכמובן שפסול לקחת תרופה כדי לנצל תופעת לוואי של הרזיה!

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו