היי,אהרון?...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי,אהרון?...
    אודל
    02/01/2008

כן אני זו אותה אודליה מארה"ב,אז קודם כל ממש לא הבנתי את התשובה שלך?..אתה כועס?...כאילו רק שאלתי אני באמת יודעת על חברה שרזתה מארוחה אחת ביום כ-25 קילו כמובן עם ספורט,והשאלה שלי הייתה יותר בכיוון הביולוגי איך זה ייתכן שבכל זאת הייתה קיימת הרזיה כשקיים רעב{כי ארוחה אחת ביום לא מספיקה,סוג של פרדוקסיה...}

וכן קיבלתי ממך את התפריט המפורט למרות שאני לא יכולה לעשות כל מה שפירטת בו,אבל אני משתדלת...

ואמרת משהו לאשר שקיבלתי תגובה?..איך עושים את זה?..לא היה לי מושג שצריך לאשר,אשמח לתשובה,אודליה.

יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי,אהרון?...

הוספת תגובה

• לאודליה

אהרון
    02/01/2008

אין פרוצדורה מיוחדת לאשור ההודעה. פשוט, צריך להוסיף לשרשור תגובה\תודה\שאילה נוספת\הבהרה. יש כאלה שמסתובבים בכל הפורומים (אין בזה פסול) ושוכחים לחזור ולקרוא את התשובה אחרי שהמשיב טרח להשקיע מזמנו בתשובה מפורטת ומנומקת.

מה שאת אומרת, זה אפשרי בהחלט אבל לא מומלץ וגם לא מתאים לכל אחד. יש לא מעטים שמצליחים להוריד בצורה דרסטית אבל עוד יותר כאלה שנשברים בשלב כלשהו ומעלים בחזרה עם ריבית. אם עושים מספיק פעילות גופנית אירובית בצורה אפקטיבית לפחות פעמיים ביום
    מחזיקים את חילוף החומרים ברמה סבירה ואפשר לרזות במידה משמעותית אבל הולך גם הרבה שריר יחד עם השומן, דבר שבסופו של התהליך יוריד את קצב חילוף החומרים ויגרום להשמנה .
    זה נכון שהגוף חוסך אנרגיה כשלא מקבל את מבוקשו, אבל אם מכריחים אותו על ידי פעילות אירובית
    אפקטיבית אין לא ברירה אלא להשתמש בעתודות שלו.
    בהתחשב בנתונים שלך איני רואה שום הצדקה לסוג זה של משטר הרזיה. גם אם זה יעיל, איננו בריא
    ואינו מקנה הרגלים נכונים כאורח חיים. אני יכול להבטיח לך שהחברה שלך תעלה בחזרה את 25 ק"ג
    ויותר מזה בגלל שהיא לא תוכל להתמיד כל החיים במשטר הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו