טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קודם כל אני חייב לציין שאני חדש פה בפורום וזה פורום מצויין !!! לשאלה שלי- אני אוכל אוכל ממש מסודר במהלך השבוע, מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר, אני רוצה להוריד עוד כמה קילוגרמים בודדים. העניין הוא שהדיאטה שלי מורכבת שמראשון עד שישי כולל שישי אני אוכל אוכל מאוד קפדני והחלטתי שיום שבת זה יום שאני אוכל בו מה שעולה על רוחי, בין אם זה פיתות מקמח מלא, בשר שומני, ממתקים.. הכל בלי חשבון (וכמובן שלא בהגזמה יתרה של 5 חפיסות שוקולד על המקום) .. האם זה לא הורס לי את המשקל שלי שאני מנסה לשמור עליו ואפילו להוריד קצת קלוריות? או שאולי כדאי לי לוותר על השיטה הזאת וביום שבת לאכול כשאר הימים ? ממש חשובה התשובה שלך לגבי השיטה הזאת שלי.. בינתיים אני מצליח עם השיטה הזאת ואני מוריד מהמשקל.. אם נתונים יעזרו לך בתשובה אז אני בן 21. גובה: 1.83. משקל: 78.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם אם למרות הזלילות של סוף השבוע אתה עדיין מצליח במשימתך, זה לא יימשך הרבה זמן. אתה צריך להפנים את עקרונות התזונה הנכונה ולפעול לפיהם כל הזמן, אחרת הבולמוסים לא ישארו נעולים בתחום סופי השבוע. אני לא פוסל את הרפית הרסן במידה מסויימת יום אחד בשבוע, למשל מנת עוגה איכותית או חצי חפיסת שוקולד איכותי (רק אם אתה מסוגל לשלוט בכמות, אחרת קל יותר להמנע) , אך בטח לא פריקת עול מוחלטת כמו 5 חפיסות שוקולד וכל מה שעולה על רוחך. על מנת להשיל עוד כמה קילו (תמיד קשה להפטר מהקילוגרמים האחרונים), מומלץ להתאמן כל יום, (לא חייב להיות בחדר הכושר) כאשר הדגש יהיה על פעילות אירובית בעצימות בינונית (דופק 120-140).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים