שלום... ברצוני לקבל יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום... ברצוני לקבל יעוץ
    מון
    02/01/2008

אני בת 24 סטודנטית ואני משתדלת לשמור על התפריט הבא:
    בוקר (6:30-7) : קורנפלקס עם חלב\נס עם 2 ביסקוויטים
    10-11 -2 פרוסות לחם קל עם חומוס\קוטג'\חצילים... וירקות חתוכים.
    13-14 -2 פרוסות לחם קל עם חומוס\קוטג'\חצילים... וירקות חתוכים.
    17-18 - מרק\סנדוויץ נוסף\סלט עם גבינה\ סלט עם טונה.
    20-21 - מרק\ תה עם סנדוויץ (2 פרוסות לחם קל) עם ריבה.
    הפעילות הגופנית אצלי לא קבועה, פלוס מינוס פעמיים בשבוע 20 דקות.
    בתוך חצי שנה הורדתי כך 8 קילו וכבר חודשיים אני תקועה באותו המשקל.
    מה עלי לשנות?
    תודה מראש... (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום... ברצוני לקבל יעוץ

הוספת תגובה

• ...

יעלי
    02/01/2008

יש לך מלאאא לחם!
    צריכת הלחם צריכה להיות 4-6 פרוסות לחם ביום.
    לא ממש הבנתי מה אצלך זה ארוחת צהריים? 2 פרוסות לחם עם ממרח? זה נקרא ארוחת ערב או 10. תאכלי בשר+כוס פחמימות +סלט/מרק לארוחת צהריים ולביניים יוגורט עם תוספת קטנה אולי אפילו 2תמרים.
    כל השאר נראה לי בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משו..

יעלי
    02/01/2008

שחכתי להגיד כמה דברים:
    **כל הכבוד על הירידה של ה8 קילו!!! זה מדהים.
    *הרבה אנשים נתקעים ולא ממשיכים לרדת אחרי ירידה משמעותית-אני לא מומחית אז אני לא יכולה לענות לך למה זה ככה אבל רק רציתי להגיד לך כדי שלא תרגישי לבד. קראתי כמה כתבות על הנושא רק שאני לא זוכרת איפה מצאתי אותן.:)
    אולי כדאי לך לגוון עוד קצת ולהוסיף בשר וקטניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יעל!

מון
    02/01/2008

תודה על התגובה!
    אני לפעמים אוכלת פסטרמה דלה או חזה עוף
    ואני משלבת גם אורז\אפונה\תפו"א לפעמים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מקום לשיפור בתפריט אבל לא רק

אהרון
    02/01/2008

אני מבין שאת מאוד אוהבת לחם. זה חשוב שהוא יהיה מלא, כמו כן כדאי לגוון מדי פעם בדגנים מלאים אחרים. וותרי על הבסקוויטים, הכניסי חלבונים איכותיים מן החי (בשר רזה , דגים) חלק על חשבון הפחמימות. גם 2-3 פירות ביום מומלץ.
    אינני יודע את הנתונים הגופנים שלך, אבל מה שאצלך יעשה את העבודה אפילו בלי שינוי משמעותי בתפריט היא פעילות גופנית יותר רצינית. שעה הליכה נמרצת ביום בטוח תחדש את הירידה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ

מוניקה קרן
    06/01/2008

שלום,

ירידה של 8 ק"ג היא בהחלט טובה. איני יודעת מה הנתונים שלך, לגבי המשקל ולאן את שואפת, אבל עד פה נראה בסדר.

התקיעות שאת מתארת היא טבעית, היא קורית לכולם בשלב כזה או אחר, אחרי מספר ק"ג. כדי להתגבר עליה, צריך קודם כל להמשיך ולהתמיד בתכנית ולא להשבר.

שנית, כדאי מאוד במקרה שלך להגביר את הפעילות הגופנית שאת עושה. פעילות אירובית של כ- 40 דקות, 4 פעמים בשבוע, תעשה נפלאות.

סה"כ את אוכלת בסדר גמור. אפשר להפחית עוד כ- 100 קלוריות מהתפריט, ע"י אכילה של יותר ממרחים של גבינה עד 5%, במקום חומוס, חצילים וכו'. ניתן להמיר כריך אחד מלחם קל ביוגורט 0%.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו