ברזל נמוך בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל נמוך בגוף
    איתי
    31/05/2011

שלום לכולם, עשיתי בדיקות דם והכל היה בסדר מלבד דבר אחד הברזל שלי בגוף הוא טיפה נמוך מהממוצע ותאמת שאני מרגיש חלש ועייף. אני אוכל בסדר, מנת בשר ליום, דגנים בבוקר ועוד כל מיני מאכלים שמכילים ברזל, הבעיה שאני מתאמן 9 פעמים בשבוע- 3 אימוני מכון כושר ועוד 6 האבקות, קניתי תוסף "ברזל קל" של חברת לייף המכיל ברזל ביסגליצינט- 25 מ"ג והרופא המליץ לי לקחת פעם ביום את הכדור הזה אני לוקח אותו כבר 5 ימים, תוך כמה זמן אני ירגיש שיפור: פחות עייף וחלש? האם זה מעכשיו לעכשיו או שייקח עוד כמה שבועות ?
    תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל נמוך בגוף

הוספת תגובה

• ברזל נמוך בגוף - אופיני לספורטאים

אהרון רזון
    31/05/2011

יעילות תוספי הברזל למיניהם מוטלת בספק בנוסף לתופעות לוואי, בין היתר עצירות. מכל מקום, לא תראה תוצאות "מעכשיו לעכשיו".
    בנוסף לאמור, אם החסר גבולי, ההמוגלובין בטווח תקין או אפילו גבולי, אין הצדקה בתוסף אלא בפתרון תזונתי. הספיגה מדגני בוקר ומאכלים אחרים מן הצומח איננה מירבית. מבשר, כן, אבל כמות משמעותית נמצאת בבקר ולא בעוף. אני ממליץ פעמיים-שלוש בשבוע כבד עגל\הודו\עוף, המכיל גם כמות גדולה של וויטמין B12 וחומצה פולית הנחוצים לבניית המוגלובין. הספיגה מצויינת. יש לאכול באותה ארוחה גם הרבה ירקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום תוספות לוואי דוקטור

איתי
    31/05/2011

אני לוקח ולא מרגיש שום תופעות לוואי חוץ מזה שהצואה שלי היא ממש ממש כהה(כמעט שחורה) שום כאבי בטן, סחרחורות או כל דבר אחר לא שגרתי מרגיש אפילו טיפה יותר טוב השאלה אם בעוד שבועיים אני ירגיש הרבה יותר טוב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום תוספות לוואי דוקטור - תגובה

אהרון רזון
    01/06/2011

ימים יגידו. יש לקוות שכן, אם לא יהיו תופעות לוואי נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו