טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בת 16 בתחילת החורף עשיתי דיאטת כסאח עד לפני חודשיים ירדתי 9 וחצי קילו מבלי להרגיש בכלל. שקלתי 65 וכיום 55 וחצי , 1.68 אני בת 16 הדיאטה הייתה על 1000 -600 קלוריות ליום ואז התחלתי להעלות ל1300 כל שבוע בהדרגה. יש לציין שעד עכשיו לא עליתי במשקל (למרות שאני מדמיינת שכן,אבל לא!) האם זה הגיוני? כי הבנתי שהbmr היה אמור להיפגע... ורציתי לדעת האם באמת עלייה הדרגתית זאת אומרת כל שבוע עוד 100 קלוריות עד לbmr האמתי שלי (1400) תוביל לעלייה ? (ללא ספורט)
כי כרגע באמת אין שינוי במשקל שלי.. פשוט הבטן קצת התנפחה כי בשבוע הראשון שהעליתי את הסך הקלורי היומי קפצתי מ900 ישר ל1400 אז בגלל היא נפוחה... אבל סך הכול יש לי בטן שטוחה מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העלאה הדרגתית של הערך הקלורי, מחזירה לרוב את הקצב המטבולי לקדמותו בעיקר אצל צעירים. על מנת למנוע השמנה עתידית את חייבת פעילות גופנית סדירה. הבטן התנפחה בגלל שבזמן דיאטת ההרעבה אבדת מסת שריר וגם שרירי הבטן נחלשו. בכדי לשמור על בטן שטוחה את צריכה לעבוד על שריריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד