צריכה עזרה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף!!
    אחת
    03/06/2011

אני כבר חודשיים אוכלת רק מעט ירקות, ביצה וסוכריות ללא סוכר בכל יום (400 קלוריות ביום) אני לא עושה הרבה ספורט אבל אין לי בעיה להתחיל.
    אני לא רוצה לרזות עוד אבל אני מפחדת שאם אתחיל לאכול נורמלי כמו אדם רגיל ואפילו 1000 קלוריות ביום אעלה את כל מה שירדתי.
    אני לא רוצה לספר להורים שאכלתי כל כך קצת ואין לי אפשרות ללכת לדיאטנית האם מישהו יכול לעזור לי?!
    האם להעלות את האוכל בהדרגה או לאכול בבת אחת 1000 קלוריות ביום?
    האם יש אפשרות שהמשקל לא יעלה ולא ירד או שאני חייבת לעלות?
    אם אני חייבת לעלות, האם המשקל יתייצב מתישהו או שאני אעלה תמיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף!!

הוספת תגובה

• נתונים?

אהרון רזון
    03/06/2011

גיל, גובה, משקל נוכחי, משקל התחלתי (לפני ההרזיה), משך ההרזיה (התת-תזונה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנתונים:

אחת
    03/06/2011

בת 14.5 .. גובה 161 ס"מ, משקל 50 .

בתחילת השנה עשיתי דיאטה מאוזנת וירדתי ממשקל 96 ל-65. אח"כ הרגשתי רע והייתי חולה. היו לי שלשולים וכאבי בטן ולכן הפסקתי לאכול הרבה (זה הכאיב לי את הבטן יותר) עכשיו אני בריאה ב"ה אבל המשכתי לאכול מעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להתגבר

אהרון רזון
    03/06/2011

אחר הרזיה אדירה ולא בריאה ישנן שתי אפשרויות: עליה (מתונה, יש לקוות) במשקל
    או התדרדרות מסוכנת להפרעות אכילה חמורים עם פגיעה בבריאות. אף אחד לא יכול, ובגיל שלך גם לא רצוי, להוריד חצי ממשקלו ולשמור לאורך ימים על המשקל ועל הבריאות בו זמנית.
    על מנת למתן את העליה לקילוגרמים בודדים, יש להעלות את הערך הקלורי של התפריט היומי בהדרגה, כל שבוע ב-150 קק"ל עד שתגיעי ל-1200 קק"ל ליום. בנוסף יש לבצע פעילות גופנית יום-יומית בהתאם לכושר שלך שיילך וישתפר עם שיפור התזונה והאימונים. יש להמנע לחלוטין ממתוקים, כולל שתיה מתוקה ולהרבות באכילת ירקות.
    אין לאכול מאכלים שמנים ומטוגנים, קמח ואורז לבן, מזון מעובד ומתועש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו