טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר חודשיים אוכלת רק מעט ירקות, ביצה וסוכריות ללא סוכר בכל יום (400 קלוריות ביום) אני לא עושה הרבה ספורט אבל אין לי בעיה להתחיל. אני לא רוצה לרזות עוד אבל אני מפחדת שאם אתחיל לאכול נורמלי כמו אדם רגיל ואפילו 1000 קלוריות ביום אעלה את כל מה שירדתי. אני לא רוצה לספר להורים שאכלתי כל כך קצת ואין לי אפשרות ללכת לדיאטנית האם מישהו יכול לעזור לי?! האם להעלות את האוכל בהדרגה או לאכול בבת אחת 1000 קלוריות ביום? האם יש אפשרות שהמשקל לא יעלה ולא ירד או שאני חייבת לעלות? אם אני חייבת לעלות, האם המשקל יתייצב מתישהו או שאני אעלה תמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בתחילת השנה עשיתי דיאטה מאוזנת וירדתי ממשקל 96 ל-65. אח"כ הרגשתי רע והייתי חולה. היו לי שלשולים וכאבי בטן ולכן הפסקתי לאכול הרבה (זה הכאיב לי את הבטן יותר) עכשיו אני בריאה ב"ה אבל המשכתי לאכול מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחר הרזיה אדירה ולא בריאה ישנן שתי אפשרויות: עליה (מתונה, יש לקוות) במשקל או התדרדרות מסוכנת להפרעות אכילה חמורים עם פגיעה בבריאות. אף אחד לא יכול, ובגיל שלך גם לא רצוי, להוריד חצי ממשקלו ולשמור לאורך ימים על המשקל ועל הבריאות בו זמנית. על מנת למתן את העליה לקילוגרמים בודדים, יש להעלות את הערך הקלורי של התפריט היומי בהדרגה, כל שבוע ב-150 קק"ל עד שתגיעי ל-1200 קק"ל ליום. בנוסף יש לבצע פעילות גופנית יום-יומית בהתאם לכושר שלך שיילך וישתפר עם שיפור התזונה והאימונים. יש להמנע לחלוטין ממתוקים, כולל שתיה מתוקה ולהרבות באכילת ירקות. אין לאכול מאכלים שמנים ומטוגנים, קמח ואורז לבן, מזון מעובד ומתועש.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד