שרירים רדומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים רדומים
    ליטל
    04/06/2011

מאז שהתחלתי לעשות ספורט + תזונה נכונה כפי שהמלצם לי (בסך הכל שבוע וקצת) כל פעם שאני מרימה את הרגליים למשל אחרי שניה אני כבר מרגישה כמו נמלים כאלה ברגליים ושהשריר עוד שניה נרדם.. (שזה תמיד היה לי אבל אחרי הרבה זמן שהרגל או היד מונחים בצורה לא נוחה).

יכול להיות שזה כי אני עושה שעה ביום ספינינג? כי גם בספינינג נרדם לי הרבה פעמים איזור המפשעה והישבן..

באימון האחרון שלי כשהרמתי ידיים לעשות משקולות בכלל נרדמו לי הידיים והרגשתי פתאום לא טוב וקצת סחרחורת אז הפסקתי..

האם זה קשור? האם זה קשור לעובדה שהייתי במחזור באותו השבוע (אני לוקחת גלולות ולכן אין לי תופעול לוואי של המחזור.. כאבים חולשה וכו. מרגיש לי כרגיל).

תודה :)
    ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירים רדומים

הוספת תגובה

• שרירים רדומים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    04/06/2011

הי ליטל,

זה לא נשמע לי כתופעה רגילה. הייתי ממליץ שתבקשי מהרופא לעשות בדיקות כלליות כולל ברזל, פריטין, B12, חומצה פולית וספירה כללית. ותספרי לו על התופעות שכתבת כאן, הוא ידע איך להמשיך את הבירור.
    את בטוחה שאת שומרת על תזונה בריאה? שאת לא עושה איזו דיאטה דרסטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירים רדומים

ליטל
    05/06/2011

אני אוכלת הרבה ירקות, חלבונים כמו גבינות עד 5%, ביצה 4-5 פעמים בשבוע, טונה פעם ביום-יומיים, בשר רזה (מנסה ככל האפשר), 2 פירות ביום בערך....
    וכל זה עם אימון ביום.. שגם לא יוצא כל יום.. 4-5 פעמים בשבוע..

אני רוצה להוריד כ15 קילו.. אז רק כשאני ממש שומרת אני יורדת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות נוספת

אהרון רזון
    04/06/2011

בעיה ווסקולרית שמתבטאת בזרימת דם לא תקינה בכלי הדם הפריפריים. מומלץ בירור על ידי רופא כלי דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות נוספת - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    05/06/2011

ברור ידידי, בכיוונים האלה חשבתי כשכתבתי שהרופא ידע איך להמשיך את הבירור, פשוט לא ראיתי לנכון להפחיד אותה, כשמדובר באפשרות בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו