לפני הריון, דיאטה, בת 40..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הריון, דיאטה, בת 40..
    אנה
    06/06/2011

בוקר טוב,
    אני עם עודף משקל (76 ק"ג, 1.60) ומנסה להכנס להריון נוסף. ברור לי שאין לי יותר מדי זמן לדיאטות עכשיו..אך גם מנסה להפחית מעט תוך כדי ניסיון להרות. בבוקר אוכלת פרוסת לחם רגיל עם גבינה/חומוס וירקות, עד הצהריים פרי. בצהריים, מנת עוף או בשר עם ארבע כפות אורז וירקות, אחהצ פרי, ערב שתי פרוסות, גבינה לבנה, חביתה..סלט.. ובלילה פרי או מעט קורנפלקס תלמה עם חלב.. מרשה לעצמי אחהצ גם כמה קוביות שוקולד מריר או חטיף בריאות. יחסית לכל העוגות, עוגיות והסוכרים הרבים שאכלתי..אני מרגישה שינוי גדול.., האם אני פועלת נכון?, האם הדיאטה מאוזנת ולא תסכל את ניסיונותיי במקביל..?, האם עודף משקלי עלול להוות בעייה בהריון ועדיף לחכות חודשיים שלושה ואז לנסות שוב להכנס להריון..?,
    הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הריון, דיאטה, בת 40..

הוספת תגובה

• תזונה ראויה ובריאה בד"כ

אהרון רזון
    06/06/2011

גם עם עודף משקל כמו שלך אפשר להכנס להריון (בהעדר בעיות אחרות), אך בטח רצוי להרות במשקל תקין. התזונה שלך טובה (השתדלי למעט באכילת שוקולד), אבל כדי לראות תוצאות מעודדות עליך גם לבצע פעילות גופנית סדירה בהתאם לכושר שלך שיילך וישתפר עם ההרזיה והאימונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו