לאהרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון
    שירי
    07/06/2011

האם כדי "להאיץ" את הירידה של ה-3 קילו שאני מעוניינת בהם
    כדאי לי לנסות להמנע כשבוע מדגנים למינהם כמו אורז, בטטות, לחם על צורותיו
    ולהתרכז בביצים, גבינות רזות, בשרים רזים ודגים בתוספת סלטים?
    לאחר שבוע - יום אחד של פחמימות - ואז חוזר חלילה?
    תזכורת: 159 גובה, משקל 55, גיל 37

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאהרון

הוספת תגובה

• תוספת

שירי
    07/06/2011

שכחתי להוסיף גם זרעים כמו שקדים ואגוזים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון - תגובה

אהרון רזון
    07/06/2011

זה בהחלט עשוי להיות פתרון עבורך. הייתי מוותר גם על אגוזים וזרעים אבל חשוב מאוד לאכול שפע של ירקות, בין היתר למניעת עצירות. גם לשתות הרבה מים. אני ממליץ להוסיף לסלט רק שמן איכותי ולימון ולהמנע מרטבים למיניהם. את הגבינה אכלי רק בבוקר, כמובן עם ירקות (לא חייב בצורת סלט). הבשר והדגים (עדיפים על הבשר)
    טריים ורק צלוים או מבושלים ללא כל תוספת מלבד תבלינים. אם תרגישי טוב והיציאות יהיו בתדירות סבירה (לפחות פעם ביומיים), אפש להתמיד עד שבועיים ואף יותר בלי צורך בהפסקת יום פחמימות, כי גם בירקות בכמות מתאימה יש מספיק.
    להבטחת ההצלחה את חייבת לבצע פעילות גופנית אירובית לפחות שעה ביום. היא אמורה גם לעזור למניעת עצירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רק חוששת

שירי
    07/06/2011

שלא אהיה שבעה ללא דגנים בכלל.. מה שיגרום לי לאכול בתכיפות יותר גדולה..
    כמו כן, מדוע לאכול את הגבינות רק בבוקר? אי אפשר גם בערב עם סלט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רק חוששת - תגובה

אהרון רזון
    08/06/2011

אני צריך להבהיר שדיאטה שאת מתכוונת לעשות איננה מתאימה לכל אחד וקיימת גם סבירות שאם סיומה, תבוא סידרה של בולמוסים שתחזיר את המצב לקדמותו ואף מעבר.
    מי שהשיטה מתאימה לו, אמור לא להרגיש רעב אחרי היומיים הראשונים ללא פחמימות. את תהי הראשונה לדעת אם זה מתאים לך, ואם לא, אין בעיה להפסיק.
    הדיאטה בנדון, שלא מומלצת אלא למי שאצה לו הדרך, נותנת תוצאות אופטימליות (וגם זה רק למי שמתאימה לו) ללא מוצרי חלב בכלל, ובטח שלא פעמיים ביום. אם כבר מוסיפים גבינה לתפריט, עדיף בבוקר כדי שהעיכול יסתיים עד לארוחה הבשרית ,בגלל שהערבוב פוגע עוד יותר ביעילות הדיאטה. אם אוכלים את הגבינה בערב, ייתכן שעד אז, הבשר עדיין לא יתעכל (עיכול הבשר ארוך יותר משל מוצרי חלב). אם באותו יום אוכלים דגים ולא בשר, כן אפשר, מאחר שמשך העיכול של הדג קצר יותר משל הבשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירי
    08/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו