טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם כדי "להאיץ" את הירידה של ה-3 קילו שאני מעוניינת בהם כדאי לי לנסות להמנע כשבוע מדגנים למינהם כמו אורז, בטטות, לחם על צורותיו ולהתרכז בביצים, גבינות רזות, בשרים רזים ודגים בתוספת סלטים? לאחר שבוע - יום אחד של פחמימות - ואז חוזר חלילה? תזכורת: 159 גובה, משקל 55, גיל 37
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה בהחלט עשוי להיות פתרון עבורך. הייתי מוותר גם על אגוזים וזרעים אבל חשוב מאוד לאכול שפע של ירקות, בין היתר למניעת עצירות. גם לשתות הרבה מים. אני ממליץ להוסיף לסלט רק שמן איכותי ולימון ולהמנע מרטבים למיניהם. את הגבינה אכלי רק בבוקר, כמובן עם ירקות (לא חייב בצורת סלט). הבשר והדגים (עדיפים על הבשר) טריים ורק צלוים או מבושלים ללא כל תוספת מלבד תבלינים. אם תרגישי טוב והיציאות יהיו בתדירות סבירה (לפחות פעם ביומיים), אפש להתמיד עד שבועיים ואף יותר בלי צורך בהפסקת יום פחמימות, כי גם בירקות בכמות מתאימה יש מספיק. להבטחת ההצלחה את חייבת לבצע פעילות גופנית אירובית לפחות שעה ביום. היא אמורה גם לעזור למניעת עצירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני צריך להבהיר שדיאטה שאת מתכוונת לעשות איננה מתאימה לכל אחד וקיימת גם סבירות שאם סיומה, תבוא סידרה של בולמוסים שתחזיר את המצב לקדמותו ואף מעבר. מי שהשיטה מתאימה לו, אמור לא להרגיש רעב אחרי היומיים הראשונים ללא פחמימות. את תהי הראשונה לדעת אם זה מתאים לך, ואם לא, אין בעיה להפסיק. הדיאטה בנדון, שלא מומלצת אלא למי שאצה לו הדרך, נותנת תוצאות אופטימליות (וגם זה רק למי שמתאימה לו) ללא מוצרי חלב בכלל, ובטח שלא פעמיים ביום. אם כבר מוסיפים גבינה לתפריט, עדיף בבוקר כדי שהעיכול יסתיים עד לארוחה הבשרית ,בגלל שהערבוב פוגע עוד יותר ביעילות הדיאטה. אם אוכלים את הגבינה בערב, ייתכן שעד אז, הבשר עדיין לא יתעכל (עיכול הבשר ארוך יותר משל מוצרי חלב). אם באותו יום אוכלים דגים ולא בשר, כן אפשר, מאחר שמשך העיכול של הדג קצר יותר משל הבשר.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד