כמה קלוריות עלי לצרוך ביום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות עלי לצרוך ביום?
    תמרי
    10/06/2011

היי,
    אני בת 32, שוקלת 78 ק"ג וגובהי 1.69. אני מעוניינת להגיע למשקל של 65 ק"ג לפחות.
    התחלתי תהליך של דיאטה אבל הירידה מאד מאטד איטית. בסביבות 200 גרם בשבוע.
    אני עושה גם ספורט, כל יום שעה וחצי על הליכון כושר בקצב בינוני+גבוה (משחקת בין עוצמות המהירות).
    בהתחשב בכל הנתונים האלה, כמה קלוריות עלי לצרוך ביום כדי לרדת במשקל בקצב של לפחות קילו בשבוע (קצב שאני יודעת שהוא בהחלט סביר) ואיזה תפריט מומלץ לי?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה את ההודעה במידה והתפספסה.

תמרי
    10/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קלוריות עלי לצרוך ביום? - תגובה

אהרון רזון
    10/06/2011

אני לא מעודד ספירה מדויקת של קלוריות, כי מעטים מסוגלים להתמיד לאורך זמן.
    דיאטה כמבצע חד פעמי לא פותרת את בעית ההשמנה אלא באופן זמני, חייבים שינוי אורח החיים לכל החיים, קרי תזונה נכונה ופעילות גופנית סדירה. קצב ההרזיה לא חשוב, אלא ההתמדה לאורך ימים. לבלימת איבוד מסת שריר נחוצה פעילות אנאירובית 2-3 פעמים בשבוע בנוסף לפעילות האירובית המצויינת שלך.(אולי כדאי לגוון אותה , זה יתרום להתמדה).
    אם בכ"ז את חושבת שהשיטה הקלורית מתאימה לך, תפריט של 1200 קק"ל ליום + פ"ג כפי שאת מבצעת עשוי להשיג את יעדך, בתנאי שקצב חילוף החומרים תקין ולא הרבית בדיאטות הרזיה בשנים האחרונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו