לא מצליח להשמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח להשמין
    דורון
    10/06/2011

את ההודעה הזאת אני כותב מתוך יאוש.
    אינני יודע כבר מה לעשות...
    אני רזה בצורה מוגזמת מאוד. בן 30, בערך 55 קילו על 1.88 , וזה נראה פשוט רע.
    אני מרגיש שניסיתי הכל. חדר כושר, אבקות חלבונים, משקאות מפוצצי קלוריות כמו אנשור, הייתי אצל דיאטנית שאמרה לי מה אני צריך לאכול כדי להעלות את הערך הקלורי של הארוחות שלי....

בשורה התחתונה אני יודע שחלק גדול באשמתי, אני לא מצליח בפשוט לאכול הרבה. כשאני קם בבוקר אני פשוט לא רעב. אחרי ארוחה אני לא רעב למשך הרבה זמן. אני פשוט לא יכול לאכול בכח כשאני לא רעב..לפחות לא לאורך תקופה.

חשוב לציין שאין לי הפרעת אכילה. אני אוהב לאכול ואני אוכל הכל מהכל. אני מניח שלא מספיק.

אני נואש לפיתרון.... בכל מחיר ובכל השקעה כספית שתדרש.
    האם יכול להיות שיש לי בעיה בבלוטה מסויימת בגוף שמונע ממני להשמין?
    האם ישנם תרופות מסוימות שאני יכול לקחת שיעשו אותי רעב?
    האם סטרואידים זו אופציה? קראתי שיכולות להיות תופעות לוואי אבל זה נשמע לי זניח לעומת המשך החיים בבושה ובתיעוב עצמי.

אני יכול לנחש שהתשובה תהיה משהו בסגנון של אין קיצורי דרך וצריך נחישות והשקעה ואם אחרים הצליחו גם אני יוכל...... אבל התשובות האלו לא עזרו לי עד היום. חייבת להיות תשובה נוספת...
    מישהו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח להשמין

הוספת תגובה

• לא מצליח להשמין - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    11/06/2011

הי דורון כיוון שאינני מכיר אותך ולא בדקתי אותך אתה חייב לעשות בדיקות כלליות בשאלה של תת משקל אם כל הבדיקות יהיו בסדר אתה חייב להכנס לתוכנית השמנה סטרואידים זה לא אופציה כיוון שיש הרבה תופעות לואי והנזק גדול מהתועלת. חוץ מזה הסטרואידים יפתחו לך קצת את התאבון אבל תופעות הלואי יכולים להזיק לך מאוד. העיקרון הוא ללמד את הקיבה לדרוש אוכל וזה ניתן לעשות ע"י אכילה של כמויות גדולות ילסית כמובן להעלות את הכמות בהדרגה וגרום לקיבה לגדול. פרט לכך אסור לאכול סוכרים כלל אסור לשתות אלכוהל וחייבים לשתות הרבה מים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשאול מדוע יש להמנע מאלכוהול?

דורון
    11/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשאול מדוע יש להמנע מאלכוהול? - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    12/06/2011

אלכוהול מתנהג בגוף כסוכר או מקור אנרגיה מהיר וזול והוא בא במקום האוכל המזין והטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו