תפריט. אשמח לקבל חוות דעה :]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט. אשמח לקבל חוות דעה :]
    ms :)
    04/01/2008

היי אני בת 17 וחצי גובה 168-169 משקל 62-63

עשיתי דיאטה וירדתי בסביבות ה-9 קילו..רציתי לשאול קודם כל עם זה בסדר..המשקל והכל..

כעת אני כבר לא בידאטה ושומרת על המשקל והתפריט שלי הוא-

בוקר לפני בצפר (7:15 בבוקר)

קורנפלקס צ'יריוס הדגנים המלאים (4 סוגי דגן מלא) עם חלב 1%
    +קפה שחור טחון מבושל

בבצפר (בערך בשעה 11)- כריך שתי פרוסות לחם מלא( 46 קלוריות לאחד) לפעמים עם פרוסת גבינה צהובה ללא כולסטרול,לפעמים עם טונה, קוטז'..

עדיין בבצפר (בערך בשעה 12 וחצי, אחד)- תפוח או אפרסמון או אגס..בעיקר זה תפוח עץ

אח"כ מגיעה הבייתה (בערך ב-2וחצי שלוש)
    ארוחת צהריים- שניצל חזה עוף על מחבת טפלון ללא שמן לפעמים עם ממש קצת שמן ללא פרורי לחם או משהו+עדשים/שועית ירוקה+סלט (עגבניה,מלפפון,חסה,גמבה)

אח"כ בעבודה(-בערך בשעה 4וחצי, חמש)- תפוח/אפרסמון/אגס

בהמשך לפעמים אני קונה דאט קולה או מיץ דיאטטי לפעמים קפה הפוך 1% חלב

אח"כ מגיעה הבייתה (לפעמים בשמונה וחצי לפעמים בתשע וחצי-רבע לעשר)

סלט או פרוסת לחם עם גבינה/טונה עם קצת מיץ, אח"כ אולי תה עם נענע וסוכרזית

(כמובן שלפעמים אני אוכלת משהו מתוק באמצע, ובימי שבת מגוונים נגיד בארוחות כי אוכלים כל המשפחה ביחד שלא כמו בכל יום שכולם נמצאים בעבודה ולא מגיעים הבייתה כדי לאכול ביחד..אז נגיד לפעמים בשבת זה מרק עם כדורי בשר עוף טחון, או קישואים ממולאים עם רוטב של עגבניות ורסק עגבניות, לפעמים זה מוסקה עם שכבות של חצילים קישואים עגבניות פלפלים וכו'.., עוף בתנור לפעמים עם תפו"א אפוי משתנה בכל פעם
    לפעמים יוצא לאכול אולי יותר לחם נגיד 4 פרוסות לפעמים פחות,לפעמים גם חביתה אני עושה
    אבל התפריט הזה הוא הבסיס והוא בדר"כ מה שאני אוכלת כל יום)

אשמח לשמוע חוות דעת,אני ממש מפחדת להשמין שוב ולא יודעת עם מה שאני אוכלת זה טוב.

תודה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשקל והתפריט טובים.

אהרון
    04/01/2008

את קרובה למשקל האידאלי, 58 ק"ג אך לא חובה להגיע אליו אם המבנה שלך רחב.
    איני יודע מה היה ההקף הקלורי של הדיאטה המוצלחת שלך, אבל אם הוא היה נמוך, כדאי להעלות אותו בהדרגה במשך כמה שבועות למה שאת אוכלת עכשיו. התפריט מאוזן ועושה רושם טוב. שימי לב לארוחות השבת עם המשפחה, התרשמתי ששם נקודת הטורפה. השקלי פעם בשבוע ופעלי בהתאם. אפשר להיריד קצת פחמימות.
    חשוב ביותר לעשות פעילות גופנית, אחרת השמירה בסכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על התפריט

מוניקה קרן
    06/01/2008

שלום,

ישר כוח על הירידה המרשימה במשקל.

המשקל שלך כעת מצוין וגם התפריט שאת אוכלת הוא בסדר גמור.
    אני ממליצה לך לאכול עוד פרוסת לחם בארוחת הערב.
    כדאי מאוד מאוד לבצע פעילות גופנית באופן שגרתי, לפחות 3-4 פעמים בשבוע.

המדד הכי טוב לראות אם את אוכלת טוב, הוא להשקל אחת לשבוע שבועיים ולוודא שאת שומרת על המשקל.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו