לחטב את הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחטב את הגוף
    ליאל
    11/06/2011

אני בחורה בת 15 , רזה לקראת הקיץ רציתי להתחיל בדיאטה שתוריד לי מהאזורים שיש לי קצת שומן ככה אני חושבת.. באזור הישבן והיריחיים זהו שתי האזורים שאני לא מרוצה מהם והם הורסים לי את כל המראה . יש לי תפריט לא מסודר ולא בריא . אני כל הזמן אוכלת דברים מתוקים קוראסונים שוקלודים וכו' ועדיין אני לא משמינה רק באזורים שאמרתי..
    רציתי אולי לבקש מכם תפריט בשבילי ותזונה נכונה בשביל לחטב את הדברים הללו ולהוריד משם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחטב את הגוף

הוספת תגובה

• אין אפשרות לכוון את ההרזיה...

אהרון רזון
    11/06/2011

לאיזורים מסויימים. מבנה הגוף הוא נתון גנטי שלא ניתן לשינוי על ידי תזונה ו\או פעילות גופנית. רק הרזיה כללית (אם יש מקום) תוריד שומן במידה זו או אחרת גם מהאיזורים הבעיתיים.
    מטרת הפורום איננה הרכבת תפריטים, אך בטח שאת חייבת להפסיק לאכול מתוקים מכל סוג (לא רק קרואסונים ושוקולדים), כולל משקאות ממותקים ולבצע פעילות גופנית סדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו