טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכל הצוות.... אני בת 23 ....גובה :170 , שוקלת כרגע 64 ..... ב23 לחודש יוני אני מתחתנת .... בפברואר התחלתי דיאטה וכבר חודש אני לא בענייני הדיאטה :) והצלחתי להוריד 8 קילו.... תוך תקופה ארוכה יחסית כדי לשמור על המשקל ולא להעלות אותם בחזרה.... בקיצור נשארתי עם 4 קילו שמציקים לי ובעוד שבוע וחצי כמעט אני מתחתנת , רציתי להוריד עוד שני קילו לפחות .... בקצב מהיר יחסית.... מה עלי לעשות עד 20 לחודש או 22 ???? איזה פעילות גופנית וכמה זמן ??? מה לאכול ??? בבקשה עזרו לי אני רוצה להיראות טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל מזל טוב! אני חושבת שרק מהלחץ לפני מורידים במשקל... בכל מקרה, אני מציעה לך להנות מהתקופה ומההישג היפה שלך, גם אם תרדי עוד ק"ג אחד או עוד 4 ק"ג זה לא ממש משנה המספר, משנה איך תרגישי בשמלה. תשדלי לאכול במהלך השבוע בעיקר חלבונים (גבינות רזות, יוגורט, ביצים, דגים, עוף, טופו) וירקות, יש לתפריט כזה השפעה מהירה יותר יחסית. אבל חשוב מאוד שתקשיבי לגוף בתקופה הזו, אם את "זקוקה" גם למשהו פחמימתי או שאת חלשה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד