טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לקחתי במשך שנה את הרדוקטיל וירדתי. לאחר שהפסיקו את מכירת הכדורים עליתי במשקל. אני בת 28 גובה 167 שוקלת 72. אני רוצה לרדת 10 קילו, נרשמתי לשומרי משקל ואני לא מצליחה לרדת כלום. עשיתי בדיקות דם והכל תקין, גם בבלוטת התריס. מה עלי לעשות בכדי לרדת במשקל? אני אוכלת לפי התפריט של שומרי משקל ומשלבת פעילות גופנית פעמיים בשבוע. קשה לי להיות במשקל הזה, אני מתוסכלת. אשמח לעצה אם בכדורים או בתפריט. בנוסף, עשיתי שילוב של דיאטת גלוטן וסוכר- לא אכלתי חודשיים סוכר וגלוטן ולא ירדתי גרם. אשמח לתשובה. תודה מראש, ליאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שהיא מאוזנת, נראה שדיאטת שומרי משקל איננה מתאימה לך. אחת מהאפשרויות היא לפנות לתזונאי\ת עם רקורד של הצלחות והמלצות, לבניית תוכנית הרזיה המתאימה לך. אפשרות אחרת היא להמשיך בשומרי משקל ולהרחיב את הפעילות האירובית לשעה או יותר כל יום. אין להמנעות מגלוטן השפעה על הרזיה, אבל המנעות מוחלטת מסוכר, כמובן כולל דבש ותחליפים טבעיים אחרים אמורה לעזור. אם תמנעי או תגבילי דרסטית גם אכילת קמח ומוצרי דגנים אחרים לטובת ירקות מגוונים בשפע, תראי תוצאות מעודדות. בהתחלה זה לא קל, אבל תמיד עובד (מותנה בפעילות גופנית כפי שציינתי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים