טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 22 גובה: 1.71 משקל: 67 אני בדיאטה מבוקרת קרוב לשמונה חודשים ,ירדתי 15 קילו וכבר תקופה שאני לא מצליחה לרדת במשקל יותר למרות שמירה קפדנית על הדיאטה. אני חייבת לציין שגם הקילו וחצי האחרונים ירדו לאחר מאמצים רבים. ההאטה החלה כבר לפני חודשיים ולאחרונה גם לאחר שבוע של שמירה אני מעלה מספר גרמים. חשוב לציין גם שאני עושה המון פעילות ספורטיבית ,לרוב 5 פעמים בשבוע כל פעם לפחות שעה וחצי כשזה מתחלק 2-3 שיעורי ספינינג בשבוע ושעה מכון לפני השיעור +פעמים בשבוע מכון (הליכה +סטפר+מכשירים) לשעה וחצי שעתיים כל פעם. הדיאטה שלי כוללת תפריט דל פחמימות ושומן עשיר חלבונים ואני גם מקפידה על שתיה מרובה של מים. אני מאודדד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה מתחיל קצת לתסכל..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל לרדת לאט זה לא רע כך ניתן לשמור על המשקל יותר בקלות חוץ מזה חייבים להקפיד ולאכול נכון ללא חריגות פחמחמות זה גם פירות גם לחם פסטה אורז עגבניות סלק וכו' ומהם צריך להמנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צריכת הפחמימות שלי היא מאוד קטנה אני אפילו מתאמצת לעלות אותה לאחרונה מאחר ונאמר לי כי יכול להיות וזו הבעיה. אם התהליך היה ירידה איטית לא היתה לי בעיה הבעיה היא שאני גם עולה לפעמים ולאחרונה לא משנה מה אני עושה אם זה משנה את התפריט תוך הקפדה על הערכים והחלוקה לחלבונים פחמימות ושומן או מעלה את כמות הפעילות הספורטיבית זה פשוט לא משנה. אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לצאת מהעמידה במקום???
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים