עצירה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירה במשקל
    מתוסכלת
    17/06/2011

שלום,
    אני בת 22 גובה: 1.71 משקל: 67
    אני בדיאטה מבוקרת קרוב לשמונה חודשים ,ירדתי 15 קילו וכבר תקופה שאני לא מצליחה לרדת במשקל יותר למרות שמירה קפדנית על הדיאטה.
    אני חייבת לציין שגם הקילו וחצי האחרונים ירדו לאחר מאמצים רבים.
    ההאטה החלה כבר לפני חודשיים ולאחרונה גם לאחר שבוע של שמירה אני מעלה מספר גרמים.
    חשוב לציין גם שאני עושה המון פעילות ספורטיבית ,לרוב 5 פעמים בשבוע כל פעם לפחות שעה וחצי כשזה מתחלק 2-3 שיעורי ספינינג בשבוע ושעה מכון לפני השיעור +פעמים בשבוע מכון (הליכה +סטפר+מכשירים) לשעה וחצי שעתיים כל פעם.
    הדיאטה שלי כוללת תפריט דל פחמימות ושומן עשיר חלבונים ואני גם מקפידה על שתיה מרובה של מים.
    אני מאודדד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה מתחיל קצת לתסכל..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירה במשקל

הוספת תגובה

• עצירה במשקל - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    17/06/2011

קודם כל לרדת לאט זה לא רע כך ניתן לשמור על המשקל יותר בקלות חוץ מזה חייבים להקפיד ולאכול נכון ללא חריגות פחמחמות זה גם פירות גם לחם פסטה אורז עגבניות סלק וכו' ומהם צריך להמנע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמירה היא מאוווווד קפדנית

מתוסכלת
    17/06/2011

צריכת הפחמימות שלי היא מאוד קטנה אני אפילו מתאמצת לעלות אותה לאחרונה מאחר ונאמר לי כי יכול להיות וזו הבעיה.
    אם התהליך היה ירידה איטית לא היתה לי בעיה הבעיה היא שאני גם עולה לפעמים ולאחרונה לא משנה מה אני עושה אם זה משנה את התפריט תוך הקפדה על הערכים והחלוקה לחלבונים פחמימות ושומן או מעלה את כמות הפעילות הספורטיבית זה פשוט לא משנה.
    אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לצאת מהעמידה במקום???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה עוד

שירי
    17/06/2011

תזונאי שממליץ להימנע מסלק..
    ויש כאלה שאומרים לא להימנע..
    למי להאמין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו