לא מבין ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מבין ..
    רונן
    18/06/2011

לפני מספר שנים שקלתי כ150 קילו , לאחר דיאטה נטולת פחממות ופעילות ספורטיבית מרובה השלתי כ 60 ק"ג בתוך פחות משנה . הצלחתי לשמור על משקל הזה כשנה וחצי, לאחר מכן בעיקבות מצב קריטי סיעודי של אישתי וכן לאחר פטירתה העלתי כ15 ק"ג במהלך החודש האחרון שוב השלתי כ 8 קילו ע"י פעיולת ספורט מרובה ודיאטה נטולת פחממות וכמויות אוכל קטנות מאוד , אמש היה ארוע משפחתי , בארוע זה הקפדתי לאכול רק בשר דל שומן (3 קבביות במשקל כולל של 150 גרם ועוד סטייק פרגית קטן לזה התווה המון סלט ירקות ופרות) לאחר האוכל שיחקתי כדורגל כשעה .
    נכון שאתמול בסך הכולל אכלתי כמות כפולה ממה שאני רגיל לאכול ,אבל כשעליתי על המשקל הבוקר חשכו עיני , קילו שמונה מאות גרם התווספו ... למה זה קורה ? ואייך מטפלים בזה. אני מקפיד על כ40 ק"מ רכיבת אופני שטח ביום בעצימות גבוהה (ממוצע 24 קמ"ש דופק 80-100% ) אוכל המון ירק והמון פרות כמעט ללא בשר ,שונים ופחממות בכלל בלי. וזה עדיין מתעתע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מבין ..

הוספת תגובה

• אורח חיים בריא

אהרון רזון
    18/06/2011

אורח החיים שלך בריא. המשך להתאמן (אין צורך ואפילו לא מומלצת עצימות של 100%, מספיק 65-80%) ולאכל נכון בלי לקפח יותר מדי את עצמך וליצור תסכולים וחסכים שיתנקמו בך.
    לא מומלץ להשקל כל יום, בגלל שהמאוזניים יראו קפיצות לשני הכיוונים בגלל הבדלים תוך יומיים או רב יומיים באחוז הנוזלים שבגוף ותכולת מערכת העיכול. לא צריך להשקל יותר מפעם בשבוע, רצוי פעם בשבועיים. זה לא ייתכן שתוך יום הוספת 1.8 ק"ג שומן, אלא מדובר בתנודתיות שהסברתי קודם. המצב יכול להיות גם הפוך, וגם אז אין הרזיה אמיתית תוך יום.
    הערה: מומלץ לאכול המון ירקות, הרוב חיים, אך צריך להגביל את הפירות ל4 -5 ביום.. כמו כן, אם אתה לא צמחוני, אין להמנע מאכילת בשר איכותי רזה וטרי מכל סוג, ביחוד
    שאתה עוסק בפעילות גופנית אינטנסיבית. מומלץ לאכול דג טרי צלוי לפחות 3 פעמים בשבוע (לפחות פעם סלמון טרי) במקום בשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנצלות

רונן
    18/06/2011

אהרון
    הסברך משכנע אני מקווה שזה ככה .
    מתנצל על תגובתי "לא ביקשתי פרסומת" פשוט לפניך קפצה לי בתגובה איזו פרסומת לדיאטת קסם. סליחה. ותודה על הסברך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ביקשתי פירסומת

רונן
    18/06/2011

ואגב אם המפרסם היה קורא לעומק היה מבין שסיגלתי כבר אורח חיים , אבל מה שלא ברור לי למה חריגה חד פעמית קטנה גורמת לשינוי כל כך דרסטי ,מה הסיבה לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו