קלוריות בירקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות בירקות
    קוראל
    18/06/2011

היי רציתי לדעת אולי למישהו יש מושג כמה קלוריות יש בגזר גדול מאוד כי בדקתי באיזה אתר וראיתי שגזר גדול מאוד ששוקל 200 ומשהו גרם יש בו 107 קלוריות
    לעומת זאת שעשיתי קניות אז הבאתי בערך קילו ומשהו גזר דיי גדולים וחילקתי במספר הגזרים ויצא לי 115 שאני מאמינה שזה אומר שבערך כל אחד שוקל 115 גרם
    אז כמה קלוריות יש בעצם בגזר גדול מאוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות בירקות

הוספת תגובה

• קלוריות בירקות - תגובה

אהרון רזון
    18/06/2011

בגזר חי יש 33 - 40 קק"ל\100 גר. הנתון מתייחס לחלק הראוי לאכילה, לכן הדרך הטובה לדעת את הערך הקלורי (אם כי אינני רואה כל צורך לדקדק על חודה של קלוריה), זה לשקול אחרי הקילוף ולחשב. קחי בחשבון שהערך הקלורי איננו קבוע, (תלוי בזן, טריות, הרכב אדמת הגידול וכו"), אבל לכמה קלוריות לכאן או לכאן אין שום חשיבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אבל

קוראל
    19/06/2011

אבל זה ל100 גרם.. אני מדברת על זה שגזר גדול גם אם הוא מאוד גדול 261 גרם? לא נראה לי הגיוני....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו