טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אהלן :) אני בת 18 ופחות או יותר בשנתיים האחרונות המשקל שלי הוא 49-50.. מתנדנד כזה. מאז ומתמיד היה לי חזה יחסית גדול ( מידה D) והיה לי סבבה אף פעם לא הייתי שמנה , גם לא מלאה. בתקופה האחרונה יש מעט לחץ, אני אוכלת פחות, עובדת, רוקדת, ושמתי לב שמבלי להתכוון או לרצות ירדתי במשקל. לא נישקלתי אמנם אבל אני מרגישה שירדתי בבגדים וגם באופן משמעותי בחזה!!!!! זה לא דבר שרציתי.. לא מפריע לי שרזיתי אני אוהבת את הגוף שלי גם עכשיו, הבעיה שלי היא עם הירידה בחזה. זה משהו די תורשתי אצלי במשפחה חזה גדול, אף פעם לא היה לי חזה גדול כי הייתי שמנה או משהו. השאלה שלי.. אם אני אחזור ואעלה שוב את מה שירדתי, הוא יחזור למה שהיה ? לא שעכשיו הוא קטן נורא, בכלל לא, פשוט התרגלתי למשהו שאהבתי וכל השנים האחרונות בתור נערה היה לי אותו.. זה אולי מוזר אבל סתם אני רוצה לדעת . תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים