ירידה במשקל - ירידה בחזה-שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל - ירידה בחזה-שאלה
    בת 18
    22/06/2011

אהלן :) אני בת 18 ופחות או יותר בשנתיים האחרונות המשקל שלי הוא 49-50.. מתנדנד כזה. מאז ומתמיד היה לי חזה יחסית גדול ( מידה D) והיה לי סבבה אף פעם לא הייתי שמנה , גם לא מלאה. בתקופה האחרונה יש מעט לחץ, אני אוכלת פחות, עובדת, רוקדת, ושמתי לב שמבלי להתכוון או לרצות ירדתי במשקל. לא נישקלתי אמנם אבל אני מרגישה שירדתי בבגדים וגם באופן משמעותי בחזה!!!!! זה לא דבר שרציתי.. לא מפריע לי שרזיתי אני אוהבת את הגוף שלי גם עכשיו, הבעיה שלי היא עם הירידה בחזה. זה משהו די תורשתי אצלי במשפחה חזה גדול, אף פעם לא היה לי חזה גדול כי הייתי שמנה או משהו. השאלה שלי.. אם אני אחזור ואעלה שוב את מה שירדתי, הוא יחזור למה שהיה ? לא שעכשיו הוא קטן נורא, בכלל לא, פשוט התרגלתי למשהו שאהבתי וכל השנים האחרונות בתור נערה היה לי אותו.. זה אולי מוזר אבל סתם אני רוצה לדעת . תודה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - ירידה בחזה-שאלה - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    22/06/2011

החזה מתנהג כמו שאר הגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכלל לא ענית לשאלה!

צדק
    23/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו