טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, רציתי לדעת מס' פרטים לגביי דיאטה זאת: 1-האם ניתן לאכול מוצרי חלב עד 5 אחוז,ביצים,בשר דל שומן,עוף וירקות חופשי? 2-האם התוצאות נראות מהירות יותר כאשר מבצעים דיאטה זאת? 3-מה עוד ניתן לגוון בתפריט שמשתייך למשפחת החלבונים,טופו לדוגמא?
אשמח לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליץ מאוד על הדיאטה הזאות אולם היא חייבת להיות בפיקוח ולפי כל הכללים ניתן לאכול את כל החלבונים כולל ביצים בשר ודגים גבינה בהגבלה מסויימת קופסה שתים ליום וירקות ירוקים רצוי לא עגבניות גזר ואלה עם סוכר. כן התוצאות יותר טובות במחקרים זו השיטה היחידה שמאפשרת ירידה ושמירה לאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ד"ר חרמון תודה על תגובתך המהירה, רציתי לשאול האם הארוחות צריכות להיות מסודרות או שאני יכולה לחטוף לי את המאכלים הללו בכמויות מוגבלות כמובן,לאורך כל היום? מה לגבי טופו,עדשים,קינואה? האם גם הם נכללים במשפחת החלבונים המותרת? אשמח מאד אם תוכל לפרט את המאכלים המותרים שמהם ארכיב לי תפריט יומי. רציתי לשאול לגבי משהו מתוק במהלך היום,מה עדיף פרי\שניים או אפשרות של מעדן 0% ? מדוע אנשים חושבים שדיאטה זאת אינה מומלצת?טוענים שאי אפשר לחיות בלי פחמימות?לפי מיטב ידיעתי יש בכל סוג מזון פחמימות ברמה זאת או אחרות,האם אני צודקת? אשמח לתשובה מפורטת , בהערכה רבה,יעל.
הי יעל, הדיאטה הינה דלת פחמימות כך שאסור פחמימות מכל סוג כמו מתוקים שונים פירות לחם פסטה אורז אפונה קינואה ועוד סוגי פחמימות. נכון בכל סוג מזון יש גם פחמימה אין מזון שהוא רק מרכיב אחד אבל הייחס חשוב כך שאת מקור הפחמימה ניתן לקבל מירקות גבינות ביצים יוגורטים וכו' ולא חייבים רחם עדשים וכו'. מעדני חלב זה לא טוב בשל הרכבן יש מייצבים שונים עמילנים ועוד יוגורט עם פירות נופל בקטגוריה של פחמימות. אם תצליחי להתמיד ולשמור על תפריט דל פחמימות בשישה שבועות תרדי כ- 10 קילו. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים