כמה לצרוך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה לצרוך?
    קורל
    23/06/2011

אני בת 16, לפני חודש בדקתי משקל וגובה בקופת החולים ונודע לי שאני שוקלת 55 וחצי והגובה שלי הוא 168 ס"מ כמה קלוריות אני צריכה לצרוך בכדי לשמור על המשקל במצב של מנוחה או פעילות מנורית.. כמו מקלחת כלים וכו'...
    באינטרנט בדקתי ויצא לי לאחר הכפלה של 1.2 (פעילות מינורית/לא תזוזה) 1700 קלוריות
    ובאתר אחר אמרו לי כ-1600..
    אז אשמח אם תוכלו להגיד לי בערך כמה בכדי לשמור על המשקל בפעילות מינורית ..כמו שהדגשתי קודם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה לצרוך?

הוספת תגובה

• כל אחד מהערכים עשוי להיות נכון ..

אהרון רזון
    23/06/2011

או אף אחד מהם. הוצאה קלורית אינה מתמטיקה אלא מושפעת גנטית, כלומר שונה בין אנשים בעלי אותם הנתונים (מין, גיל, משקל,גובה, פעילות גופנית).חישוב באמצעות מחשבונים וטבלאות מבוסס על ממוצע סטטיסטית ואינו בהכרח מדוייק לגביך.
    אם חשוב לך לדעת במדוייק את ההוצאה הקלורית, עליך לאבחן את קצב הילוף החומרים במנוחה מוחלטת (RMR) . ישנן שיטות למדידת ההוצאה הקלורית גם במאמץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו