ירידה בריאה אך מהירה לנערות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בריאה אך מהירה לנערות
    יעל
    24/06/2011

שמי יעל ואני בת 15 וחצי. לאחרונה התחלתי את דיאטת אטקינס והיא הצליחה (הורדתי בערך 4 קילו בשבועיים). גובהי בערך 155 ומשקלי אחרי הדיאטה 52 קילו. יכול להיות שזה לא נראה הרבה אבל יש לי כנראה עצמות קלות או משהו אחר, כי אני עדיין שמנמנה ולא בטוחה במראה שלי. הייתי רוצה לדעת עם יש איזושהי עצה ל:
    א) ירידה בריאה אך מהירה במשקל ללא נזק לגוף ובלי תפריט יוצא דופן יותר מידי (אני חיה עם עוד 5 נפשות ולכן זה מסובך להכין אוכל במיוחד בשבילי, באטקינס עוד יכולתי לבשל לעצמי בגלל שהייתי צריכה להכין לבד בערך רק ביצים קשות וחזה עוף)
    ב) דרך לשמור על המשקל ולא לעלות אותו (אני משמינה בקלות ויש לי חולשה למתוקים, קשה לי מאוד לעצור את עצמי).
    אודה מאוד עם תענו במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה בריאה אך מהירה לנערות - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    24/06/2011

בכדי לרדת במשקל ויותר מזה בכדי לשמור על המשקל צריך עקשנות רבה דבקות במטרה והרבה סבלנות קבלי יעוץ ממקצוען ותבצעי לאורך זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו