קלורית גולד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלורית גולד
    מוישי
    26/06/2011

אני לא מאמין בדיטות האלו גם כן בימיוחד בקלורית גולד אמת לאחר יום ניסתי לבטל והם היתנהגו זבל כי הכדור ביידם איפו החוק לך תרוץ אחרייהם תיצרח לשמיים לא יעזור לאבא שלך מהם מיתייחסים יפה רק כשעדיין לא שילמת ברגע ששילמת אתה אפס ויכול ליקפוץ להם מה אתם אומרים על זה יש למישו עזרה או תבונה נגד זה 700 שקל עשקו אותי בלי אפשות ביטולץאישתי דיברה עם הסוכן וביום א בבוקר כבר אי אפשר לבטל קפוץ לי הם אומרים יחס כזה אני מיתפוצצצ 700 שקל אינ אף דייטה כו ועוד כיימי אנא יעצו לי עיצה אחים שלי ואם אין לכם עייצה לפחות לימדו מטעותי ואל תיתנו יד לקלורית גולד פליזזזזזז עזרו לי 700 שח על פארש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלורית גולד

הוספת תגובה

• קלורית זה עובד בדוק

עדי
    29/02/2012

אני לוקחת קלורית גולד וירדתי כבר 4 קילו בשבועיים אני לא מבינה במה מדובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלורית גולד - תגובה

אהרון רזון
    26/06/2011

אחרי ששילמת שכר לימוד על נאיוויות וחיפוש אחרי פתרונות קסם, עכשיו אתה יודע שפראירים לא נעלמים אלא מתחלפים, אחרת יהיו הרבה שישארו ללא פרנסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקלורית גולד

מוישי
    26/06/2011

טוב תודה שהיתיחסת אך האם זה חוקי אחרי פחות מיום עסקים ועדיין לא קיבלתי כלום ליצחוק לבנאדם בפנים תנו עיצה אננא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח שיעזור, אך בטח לא יזיק.

אהרון רזון
    26/06/2011

פנה בכתב לממונה על הגנת הצרכן במשרד התמ"ת
    כתובת: רחוב בנק ישראל 5, ירושלים.

ע"פ חוק הגנת הצרכן אפשר לבטל עסקה תוך זמן מסויים, אם עדיין לא התקבלה תמורה כלשהי עבור התשלום והביטול לא גורם שום נזק לספק הסחורה או השירות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו