לזלול בלילה? :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזלול בלילה? :(
    טלי
    07/01/2008

בוקר טוב,

אני ממלצרת כבר כמה זמן.. המשמרות ארוכות, מעייפות, ואני מתרוצצת על רגליי כ-7 שעות ללא שניית הפסקה. קורה שהמשמרות מסתיימות בשעות מאוחרות מאוד: 2 בלילה, ואף יותר. שאלתי אליכם היא: האם לאכול ארוחה אחרי משמרת אנרגטית כזו, או לוותר בגלל השעה המוגזמת? ואם כן, מה עדיף לאכול בשעות האלו?

תודה על תשובה מהירה,
    טלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לזלול בלילה? :(

הוספת תגובה

• ..

יעל
    07/01/2008

האם את אוכלת בזמן העבודה?
    אכלי ארוחת בוקר, לכי לעבודה, אכלי פרי וירקות, בהפסקה אכלי ארוחת צהריים נכונה,אכלי פרי,בערב במידה ויש לך הפסקה אכלי כריך עם ירקות..(אני משערת שיש לך הפסקות הרי אי אפשר לעבוד 7 שעות בלי הפסקה.)
    בלילה אכלי שוב משו קטן ואחרי המשמרת אכלי בננה.
    אם אין לך זמן לארוחות גדולות של צהריים ערב והארוחה הגדולה היחדיה זו הארוחה שב2 בלילה אז אכלי בננה וכריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזלול בלילה

מוניקה קרן
    07/01/2008

שלום טלי,

לדעתי אין לך ברירה אלא לאכול בלילה. את מסיימת משמרת ארוכה, שהוצאת בה הרבה אנרגיה, את בוודאי רעבה. אינך יכולה ללכת לישון כשאת רעבה. לכן כדאי לאכול. כדאי שזו תהיה ארוחה קלה, במיוחד אם את הולכת לישון מיד בסמוך אליה. אפשר לאכול כריך עם גבינה/ טונה וירקות, אפשר קערת דגני בוקר עם חלב, אפשר פשטידה שלא מכילה הרבה שומן.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו