מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונל אףענת27/07/2015
אני אחרי הזרעה שנייה שלא הצליחה .בגלל הנסיעה לחול לא אוכל להמשיך החודש בקבלת זריקות אני עם שחלות פוליציסטית . יש לי שאלה האם אוכל לקחת איקקלומין החודש ולנסות טבעי ?אציין שקיבלתי אקקלומין במשך שלושה חודשים לפני הזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה לא ראיתי שענית בעמוד הקודם
ענת27/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סליחה לא ראיתי שענית בעמוד הקודם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015אין טעם לקחת טיפול לא מבוקר בגלל הנסיעה לחו"ל כעדיף להמתין לטיפול הייעודי עם גונל(לא מזיק חודש מנוחה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלינופ27/07/2015
היי,
אני מנסה שנה להיכנס להריון, הרופא הפנה אותי לביצוע בדיקות דם לפרופיל הורמונלי, להלן התוצאות. האם הם תקינות?
יום 22 לווסת:
Fsh-3
Lh-8
Estradiol-833
Progesterone-19.7
יום 3 לווסת:
Fsh-5.3
Lh-12.4
Prolactin-8.3
Testosterone-1
Estradiol-269* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015הבדיקות תקינות ומעידות שהתרחש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים לרחם חד קרנימיכל27/07/2015
הי
עד כה שלוש החזרות של מוקפא אחד.
פעם אחת הריתי אך ההריון הסתיים בשל היעדר דופק עוברי.
נשארו לי עוד עובר מוקפא אחד ועוד שתי החזרות של שני עוברים שהוקפאו יחד.
אני עם רחם חד קרני ומאד מוטרדת מהסיכון של לידה מוקדמת בגלל זה.
האם לדעתכם מסוכן להחזיר שני עוברים ועדיף אולי להתחיל סבב חדש ובו נקפיא רק עוברים בודדים?
מה הסיכוי להיקלטות תאומים במצב כזה? (כל העוברים מוגדרים עיפים מאד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים לרחם חד קרני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015למרות שמדובר ברחם חד קרני יתכן שבנסיבות המקרה הייתי שוקל להחזיר גם שתי עוברים מוקפאים שהינם בעלי פוטנציאל השתרשות יחסית נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היילנה27/07/2015
שאלה אחרונה .....
היום זה היום ה 13 אחרי ההחזרה אתמול בטא 300
לא התאפקתי היום ורציתי לראות גם 2 פסים ועשיתי בדיקה ביתית ...
האם זה נורמאלי שבטא 300 ובבדיקה ביתית יצא פס כהה והפס השני בטון אחד יותר בהיר ....?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב פרוטוקולחגית27/07/2015
שלום, אני ביום 12 להורמונים
US מהיום
רירית 7.1
ימין- 2 זקיקים קטנים
שמאל- זקיק 23X24 מ"מ, זקיק 17X19 מ"מ
דם:
LH- 5.0
E2- 3483
פרוגסטרון- 3.9
הרופא אמר לקחת היום שני דקאפאטיל, האם זה בסדר במקום אוביטרל?
זקיק 23 מ"מ יש סיכוי שלא יבייץ ואגיע לשאיבה בשלום?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב פרוטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015בשלב זה הייתי שוקל מתן אוביטרל -כל הנתונים מרמזים על הבשלת הזקיקים וביוץ קרב ובא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה רגע עובי של רירית ברחם רלונטיויקי27/07/2015
שלום!
באיזה רגע בדיוק חשוב עובי של רירית הרחם להצלחת הריון?
האם זה ברגע הפריה?
האם אחרי הפריה- אז מתי בדיוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באיזה רגע עובי של רירית ברחם רלונטי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015ביום מתן האוביטרל,או התחלת הטיפול עם פרוגסטרון (כאשר מדובר במחזור מוקפאים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ויקי28/07/2015לא מדובר במוקפאים.
מדובר בזריקות של פיורגון, וזריקה של אוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015ביוום מתן האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהחגית27/07/2015
שלום, אני ביום 12 להורמונים
US מהיום
ימין- 2 זקיקים קטנים
שמאל- זקיק בתמט (יש לציין שב- US מיום חמישי האחרון היו שני זקיקים גודל 17, 11)
דם:
LH- 5.0
E2- 3483
פרוגסטרון- 3.9
אולטרסאונד מראה שהיה ביוץ
בדיקות דם מראים שלא היה ביוץ (כי E2 גבוה ?) ?
היה ביוץ או שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015במקומך הייתי חוזר על בדיקת האולטרסאונד,היות והמצב ההורמונלי אינו מעיד על ביוץ ורמת ההורמונים אינה מתאימה לזקיקים קטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי27/07/2015
האם עוברים מוקפאים בני 8 תאים טוב ו 8 תאים פחות טוב, ועובר 9 תאים פחות טוב, האם זה תקין? לפי מה קובעים?
בהחזרה קודמת עובר אחד לא שרד ואחד שרד בחלקו. האם לא ניתן להציל עובר ששרד בחלקו?
האם הצלחת ההפשרה תלויה גם בשיטה ובמעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/07/2015עוברים ביום 3 מדורגים לפי מספר התאים שלהם, כמות השברים שלהם והסימטריה של הבלסטומרים (האם התאים המרכיבים את העובר הם בגודל זהה). עוברים בני 7-8 תאים, שהבלסטומרים שלהם בגודל דומה ואין להם שברים נחשבים עוברים באיכות טובה. לעוברים טובים יש סיכוי טוב לשרוד תהליך של הקפאה והפרשה, אך יש מקרים בהם חלק מהתאים של העובר לא שורדים את התהליך. ההחלטה האם להחזיר עובר ששרד בחלקו תלויה במספר התאים של העובר ששרדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ציפי27/07/2015האם עובר 9 תאים ביום 3 הוא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתציפי27/07/2015
ב- 9.7 הייתה החזרה של מוקפא, ב- 21.7 בטא 4, E2 189, P-51.59, הפסקתי תמיכה של אוטרגוסטן. עד עכשיו לא קיבלתי מחזור. האם זה תקין? כמה זמן לוקח לפרוגסטרון לרדת? ומתי בערך אמורה להופיע הווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2015וסת תגיע.
בין 3-7 ימים בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ציפי29/07/2015הווסת אכן הגיעה אך רציתי לדעת למה הפעם המחזור מאוד מוזר - חלש מאוד ובצבע בהיר מאוד. האם זה בגלל הפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2015על מנת לענות על השאלה יש לחזור על בדיקות הדם.
חסוי30/07/2015האם גם לחזור על בדיקת בטא או שמיותר כי ביום 12 בטא היתה 4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2015רק על אסטרוגן ופרוגסטרון.
המשך03/08/2015חזרתי על הבדיקות כמו שאמרת. ביום השישי למחזור- E2- 355, P-20.18.
עכשיו המחזור יותר חזק . אצלי ביום השישי שביעי הוא כבר אמור להסתיים, אבל עכשיו ביום השביעי עדיין במחזור. האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר03/08/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים - דחוףשרה27/07/2015
היי, אני ביון ה-22 למחזור
לפני יומיים הספסקתי מחזור של 5 ימים 2 כדורי איקקלומין
היום היו לי 5 זקיקים ב-2 השחלות יחד גודל של 11 או 12 מ"מ
עובי הרירית 3.5 מ"מ
אני טסה היום בערב לשבוע לחו"ל
מה ההמלצות
לא לקיים יחסים או כן
אני כבר לא יודעת מה לחשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/07/2015חשוב לדעת את מספר הזקיקים מעל 15 ממ. אין חשיבות לזקיקים הקטנים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפאמודאגת27/07/2015
אהלן, ביום שישי האחרון הוחזר לי בלסטוציסט מוקפא. אני מקבלת תמיכה של נרות אוטרוגסטן וכדורי אסטרופם.
א. נאמר לי להגיע רק אחרי שבועיים לבדיקות דם. אם חלילה העובר נופל עד אז אני אדע את זה על ידי קבלת מחזור או שהתמיכה מונעת בכל מקרה קבלת מחזור?
ב. למה מחכים שבועיים לתוצאות של ההריון? הרי שאם העובר נופל ללפני כן לא עדיף גם להפסיק בהקדם את התמיכה...?
ג. האם השרשרת העובר תמיד מלווה בדימום קל או כתם ורדרד?.. אם לא קיבלתי אני צריכה לדאוג...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/07/2015השרשה מתרחשת בתוך יומיים מהחזרת הבלסטוצסט לרחם. לעיתים היא מלווה בהכתמות אך אין הכרח לכך. במרבית המקרים, אם לא נקלט הריון יופיע דימום לאחר 10-14 ימים. עם זאת, לעיתים הדימום יתעכב בשל התמיכה הפרוגסטטיבית.
עדיין אין לנו כלים לאתר קליטה מוצלחת של הריון בשלבים מאוד מוקדמים ולכן יש להמשיך את התמיכה כשבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרוסטנדיוןאנונימי27/07/2015
שלום כהכנה לטיפולי פוריות ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה-3 למחזור. רמת האנדרוסטנדיון שקיבלתי היא 10.42 NMOL/L לא הצלחתי להבין האם הערך של האנדרוסטנדיון נורמלי כי שום שהערות שערכי הייחוס של המעבדה שונו. האם זה בנורמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדרוסטנדיון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/2015האנדרוסטנדיון אינו חלק מהפרופיל ההורמונלי, ככה שהתשובה לא משנה.
בכל אופן נראה לי שתקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלנה27/07/2015
קיבלתי מחזור ב 1 ליולי היו לי מוקפאים בני 3 ימים
החזירו לי ב 15.7. ואתמול 12 ימים אחרי ההחזרה בטא חיובית ...
באיזה שבוע אני ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/07/20154 שבועות.
הריון מתחיל מהיום הראשון של הוסת האחרון ויום בדיקת דם ראשונה היא אחרי 4 שבועות ממועד זה.
את חישוב היום הראשון של הוסת מחשבים 17 יום אחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאני27/07/2015
עברתי החזרה ב21/7 של עובר בלוציסט
החלו לי היום התכווצויות מתחת לבטן האם זה יכול להיות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2015לא הייתי סומך על סימנים אלו כמדד להצלחה או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
אני27/07/2015מתי ניתן לעשות בדיקת הריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבהשואלת27/07/2015
היי
אני בתחילתו של סבב שני של טיפול הפריה
ביום שישי נצפה באוטלרהסאונד רירית 17 ממ
קיבלתי ווסת בשבת, יש לציין שהווסת מאוד חלשה ובאולטרהסאונד נצפה רירית 14ממ
האם הרירית עבה מידי ליום השני של המחזור? וזה מעיד על הקושי בהיקלטות שלי?
יש לציין שפנינו להפריות עקב בעיה אצלי בעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום באולטרהסאונד נצפה רירית 14 ממ
שואלת27/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היום באולטרהסאונד נצפה רירית 14 ממ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2015רירית של 14 מ"מ במחזור הינה רירית עבה לכל הדעות מחייבת בירור שלא מדובר בהיפרפלסיה של רירית הרחם על רקע כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה היפרסיה?
שואלת28/07/2015וכיצד לבצע את הבירור אני כרגע בשיא של טיפולי פוריות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזה היפרסיה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015היפרפלסיה-שגשוג יתר של רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
שואלת30/07/2015שלום ד"ר
כפי שציינתי אני בעיצומו של סבב שני של הפריה
מה אתה ממליץ לעשות על מנת לברר את העיינין?
להמתין לסוף הטיפול ולגשת לרופא לבירור או שאפשר להתחיל כבר מעכשיו?איזה בדיקות נדרשות על מנת לשלול שלא מדובר במה שציינת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בירור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2015יתכן שתידרש היסטרוסקופיה ודיגום של רירית הרחם
שואלת02/08/2015עברתי לפני כשנה היסטרוסקופיה וקולונוסקפיה עקב דימום לא סדיר שהיה לי (היום כבר אין דימומים) ונמצא אקטרופיון הרופא ביקש שאעשה פאפ כל חצי שנה ,(פאפ תקין)
האם יש קשר בין מה שציינתי לאקטרופיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015אקטרופיון הינה בעיה של צואר הרחם ולא הרחם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)