מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תשובה דחופהברכה20/07/2015
שלום
בת 45
באולטרה סאונד יום שישי למחזור נצפו שני זקיקים 13 ו-15
האם בהכרח ציסטות או אולי זקיקים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2015את זה אפשר להוכיח רק בבדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
לממצאים כאלה אין שום חשיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת20/07/2015
ד"ר שלום
ביוץ צכמעט קבוע ביום ה-17 למחזור, האם כאשר מזריקים הורמונים להגדיל את הסיכוי להריון(הזרעה או בנסיון להרות לבד( יש סיכוי שהביוץ יכול להקדים ולהיות ביוםן ה-14 או ה-15 כלומר הכאם הורמונים עלולים לזרז את הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2015בדרך כלל כשלוקחים הורמונים אנחנו קובעים את הביוץ לפי מתן האוביטרל שגורם לביוץ.
לפעמים יכול להיות ביוץ טרם מתן הזריקה , אך זה סיבוך של הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
תגובה לפרופ'20/07/2015פרופ' בידר שלום
האם כאשר מזריקים הורמוניםניתן להרות לבד ועם כן צריך אוביטרל או לא צריך עם זה לא בהזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2015צריך אוביטרל כשמזריקים הורמונים אלא אם הופיע באופן מקרי ביוץ מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה שיטתית ברמת הברזלדנה20/07/2015
הריון לאחר IVF, שבוע 16.
לפני ההריון אנמיה.
טופלתי בכדורים שעזרו ועליתי להמוגלובין 13.
בשבוע 6 המוגלובין 13
שבוע 12 המוגלובין 12
שבוע 14 המוגלובין 11
ועכשיו, שבוע 16 המוגלובין 10.
אני עוקבת בגלל שכל הערכים מסביב גם נמוכים. ויש לי התקפי מיגרנה קשים מאד.
אני נוטלת בכל יום, כדור ברזל שהוא 220% מהתצרוכת היומית המומלצת. מקפידה לא עם קפה או חלבי. החלפתי כבר כמה סוגי כדור.
בכל זאת הברזל יורד מאד ואני הולכת ונחלשת. סחרחורות וטשטוש ראיה.
הרופא טוען שרק מתחת ל9 נותנים ברזל דרך הוריד.
שאלתי: 1. למה לחכות שיצנח הברזל?
2. האם ישנו קשר בין התקשויות בבטן בשלב מוקדם כל כך, לבין האנמיה? (הריון קודם עם צירים מוקדמים לאורך רוב ההריון)
מהי המלצתכם? מה עלי לעשות?
תודה על עבודת הקודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי ככה בהריון שלי ואכלתי כל יום
ויקי20/07/2015סלט עם טחינה גולמית והברזל שלי עלה ל 13
תנסי אין מה להפסיד זה גם טעים וגם יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 6-TSH 3ריקי20/07/2015
בעקבות שתי הפלות ותוצאה של 4.8 tsh התחלתי לקחת יוטירקס 50 מיקורגרם -350מינון שבועי. במהלך החצי השנה שאני לוקחת את התרופה, בתחילה הייתי מאוזנת tsh1.5 ובבדיקה האחרונה הוא קפץ שוב ל2.8 . בהתייעצות עם רופא נשים בעקבות מחזור חלש. הרופא ייעץ לי להפסיק את היוטירקס. לאחר חודשיים בלעדי התרופה וTSH 3.6 נכנסתי להריון . בבדיקת דם שבוע 6- TSH התקבל 3 . הרופא ייעץ לי לא להתחיל תרופה עדיין. האם אני צריכה לחזור לקחת את היוטירקס? או שעלי רק לעקוב? כל כמה זמן צריך לעקוב? ומאיזה TSH צריך להתחיל שוב בטיפול בהנחה שאני בהריון?בת 37 עם 2 ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון שבוע 6-TSH 3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2015המטרה בהיריון הינה לשמור את ערכי ה-TSH ברמה מתחת ל-2.5 ,מעבר לכך עלייך להיוועץ ברופא ובאנדוקרינולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה- ביוץ או ציסטהאסתר20/07/2015
בוקר טוב,
אני בת 31, לפני כחודש בבדיקת מעקב זקיקים, ביום ה-13 הטכנאית ראתה אולי פוליפ/ציסטה קטנה מאוד, בשחלה השמאלית אך לא היתה בטוחה בכך, יום לפני ערכתי גם מעקב זקיקים ולא ראו דבר, בהתייעצות עם רופא נשים, ערכתי למחרת שוב מעקב זקיקים ולא ראו שוב דבר. היו לי כאבים באותו יום בבטן התחתונה בצד שמאל, שהקרינו לגב התחתון ולרגל השמאלית, הכאב חלף אחרי יום-יומיים. הרופא טען שזה היה היום של הביוץ ושלא אדאג ממשהו, כי לפי המעקב זקיקים גודל הזקיקים וההתפתחות היו נראים תקינים.
היום אני שוב ביום ה-13 למחזור וקמתי עם כאבים זהים למה שהרגשתי לפני חודש, כאבים עמומים וחדים מאידך בבטן השמאלית התחתונה, עם הקרנה לגב התחתון, הרגשה של בחילות גם.. האם כאבים אלו מעידים על כאבי ביוץ, או שחלילה אכן יש לי ציסטה שהכבאים שלה הם פעם בחודש, בדיוק ביום של הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן תחתונה- ביוץ או ציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2015כדי להוכיח ביוץ יש לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
זה לא כאבים מהציסטה ,ויש לחזור על בדיקת האולטרה סאונד כדי לראות האם נעלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה לענות ליvika20/07/2015
אני כבר מעל חצי שנה סובלת מפריחה בכל חלקי הגוף. הפריחה באה והולכת. היא בולטת מעל העור מציקה ומגרדת. לפעמים משבשת את החיים אם יוצאת על כפות רגליים לא יכולה לדרוך
השאלה שלי האם האלרגיה (כניראה אלרגיה למשהו יש לי תור לאלרגולוג) הזו יכולה לפגוע לסיכויי כניסה להריון?
יכול להיות שבגלל זה הזרעות לא הצליחו כולל 2 סבבי IVF? (אנחנו בלתי מוסברים ואין שום סיבה רפואית נראית לעין).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה בבקשה לענות לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2015בד"כ אני נתקל בפריחה אלרגית כזו לאחר נטילת תכשירי פרוגסטרון כתמיכה,במיוחד הגסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נטלתי מעולם את התכשירים אלו
vika20/07/2015וגם ב 3 חודשים אחרונים אני ללא זריקות ההחזרות על ביוץ טבעי. רק זריקת אוביטרל כתמיכה.
אם אני חושבת על זה הפריחה יצאה פחות או יותר בזמן שהתחלתי טיפולים הורמונלים בהזרעות. אבל גם היו לי הפסקות עם זריקות וכמו שציינתי בחודשיים האחרונים ללא הורמונים בכלל והפריחה חוגגת.
השאלה באם זה יכול לפגוע בסיכויי קליטה? ברור לי שאני אצטרך להבין ממה הפריחה נובעת (ולא תמיד מוצאים סיבה) ולקבל טיפול בכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נטלתי מעולם את התכשירים אלו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2015אם כך עלייך לפנות למומחה לאלרגיה לאתר את מקור הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה זאת אבל האם אלרגיה יכולה להפרי
vika20/07/2015להפריע לקליטה להריון? ולא חשוב מה הסיבה? (או כן חשוב??)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם מתי?ליאת20/07/2015
ד"ר שלום
באיזה יום של המחזור צריך לעשות צילום רחם עם היוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם מתי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2015רצוי לבצע אותו לאחר המחזור ולפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
ליאת20/07/2015פרופ' אשכנזי שלום
כלומר צריך לבצע את הבדיקה עד 14 יום מיום קבלת המחזור החודשי(כמובן לאחר המחזור)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר מנהשלי19/07/2015
שלום
קראתי שמנת זרע מספיקה ל 4 טיפולים. אם כך מדוע עליי לשלם בכל טיפול על מנה חדשה?
תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר מנה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2015בדרך כלל מנת זרע אחת מספיקה לטיפול בודד. לעיתים יש אפשרות להשתמש בחלק מהמנה בלבד. במקרה זה מפשירים את המנה ומקפיאים חלק ממנה שוב. ההפשרה וההקפאה עלולות לפגוע באיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעשואל19/07/2015
האם ניתן להיכנס להריון בהזרעה עם זרע 5 מיליון לאחר השבחה. 60% תנועתיות. 55% תנועתיות פרוגרסיבית?
(אתמול יחסים. היום אחרי פחות מ-24 שעות אלה הנתונים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2015האפשרות קיימת,אולם יתכן שבמצב זה עדיפה השבחת הזרע והזרעה במועד הביוץ,כדי להשיג כמות אופטימלית של תאי זרע שיוחדרו לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותאניני19/07/2015
ערב טוב,
שלוש שאלות לי:
1. מה הסיכוי להיכנס להריון מהזרעה עם זרע 5 מיליון?
2. האם וכיצד אנדומטריומה בגודל 43 מ''מ יכולה להפריע לכניסה להריון? האם שחלה כזו יכולה לבייץ רגיל?
3. הרופא עשה אולטרסאונד לאחר ההזרעה והראה לנו כביכול את הזרע ברחם. האם אכן ניתן לראותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אניני20/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/20151.בהחלט קיים סיכוי במיוחד כאשר השבחת הזרע מפיקה זרעים בתנועה טובה
2.למרות נוכחותה של אנדומטריומה ניתן להרות באמצעות טיפול להשראת ביוץ +הזרעות תוך רחמיות.
אנדומטריומה פעילה יכולה להוות מקור להפרעה מיכנית במפגש הזרע והביצית יכולה להפריע בהליך ההשתרשות עקב הפרשת חומרים כמו פרוסטגלנדינים המגבירים את התכווצויות הרחם ולהפריע להשתרשות.בכל מקרה ראוי לנסות מספר מוגבל של מחזורי טיפול של השראת ביוץ +הזרעות (2-3 ) לפני מעבר לטיפול הפריה חוץ גופית
3.בבדיקת אולטרסאונד לאחר ההזרעה ניתן לזהות את נוזל ההזרעה ברחם שבו מצויים תאי הזרע בתנועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטריומה והורמונים
אניני20/07/20151. האנדומטריומה מפריעה למפגש של הזרע והביצית רק כאשר הביוץ הוא מהשחלה עליה מצויה האנדומטריומה?
2. האם הביצית מגיעה לחצוצרה ולרחם כשיש אנדומטריומה בשחלה?
3. מה ניתן לעשות? בגודל כזה לא מנתחים. יש דרך לשפר את סיכויי הקליטה?
4. הייתכן שלעיתים רואים את האנדומטריומה ולעיתים לא? רופא us מצוין כלל לא הזכיר אותה אתמול בבוקר ובערב רופא אחר כן ראה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אניני21/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2015חזקה על הרופא שלך שהוא יודע מה לעשות במצבך,בכל מקרה כדי לדעת אם האנדומטריומה פעילה כדאי לבצע בדיקה ל-CA_125
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר דו-ספרתי של ביציות שנשאבות וערכי אסטרדיול גבוהיםד``ר אליעזר גירש19/07/2015
יש לי שאלה: בת 41, פוליציסטית, בכל טיפול מספר דו-ספרתי של ביציות שנשאבות וערכי אסטרדיול גבוהים (10000-14000). מינון הורמונים לא גבוה (150~). האם כאשר נותנים לפני שאיבה דקפפטיל במקום אוביטרל (בגלל ערכי האסטרדיול הגבוהים), זה פוגע באיכות הביציות שנשאבות? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל במקום אוביטרל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2015דקפפטיל אינו פוגע באיכות הביציות הנשאבות. יש עבודות שאף מעלה את אחוז הביציות הבשלות. עם זאת, מתן דקפפטיל במקום אוביטרל פוגע ביכולת של תאי הגרנולוזה המקיפים את הביצית לייצר אסטרוגן ופרוגסטרון ועל כן יש להוסיף פרוגסטרון ואסטרוגן חיצוניים. אסטרוגן גבוה לא פוגע בביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מירי20/07/2015האם גם ברמות אסטרדיול גבוהות (10000-14000) כדאי לתת תוספת אסטרוגן? זה לא מסוכן? גם ככה אני תמיד סובלת מנפיחות גדולה בבטן (למרות שאני שותה המון..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2015לטעמי ראוי להקפיא את העוברים שיתקבלו,ולהחזירם במחזורים הבאים בטיפול הורמונלי תחליפי,בכל קרה אם מחזירים באותו מחזור טיפול בהחלט כדאי להוסיף תכשירי אסטרוגן ופרוגסטרון כתמיכה בגלל החסך שנוצר עקב השראת הביוץ עם דקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בגבדנה19/07/2015
שלום,
אני בשבוע 8.
קיבלתי היום מכה בגב מידית של דלת
האם זה יכול להשפיע בצורה כלשהי על כלי דם
שעובר לעובר?
אני מרגישה כאב בגב, אך קשה לי לראות אם יש כחול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכה בגב - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2015בשלב זה של ההריון הרחם מוגן היטב באגן ולא נראה שיש סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה20/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה בגב - תגובה
פרופ` דוד בידר20/07/2015לגבי הכחול , את יכולה לשאול את בן זוגך או מישהוא קרוב ,מה הוא רואה על הגב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת החזרת עוברים וספירהמאי19/07/2015
שלום רב
ב21.6 בוצעה שאיבה ב24.6 החזרת עוברים היום אולטראסאונד היה גודל של 2.1 מ"מ, האם תקין?
ממתי מתחילים לספור שבועות בהחזרת עוברים?
לאיזה שבוע זה מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת החזרת עוברים וספירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2015הינך בשבוע 6 להיריון-החישוב נעזה ממועד שאיבת הביציות +שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת הבהרה
מאי21/07/2015אם כך החישוב שבועות הוא שב 7.6 זה שבוע ראשון?
אז ב 19.7 זה לא שבוע 7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלת הבהרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/20157/6 הינו לפי חישוב זה תאריך הווסת האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ושבוע הריוןהילה19/07/2015
ערב טוב,
היום אני נמצאת בשבוע 4+4 היחידה ביקשה שאני יעשה אולטראסאונד ונצפה שק הריון קטן . ב1/7 החזרה של 2 עוברים קפואים ב13/7 בדיקת בטא ראשונה 86
ב15/7 בטא 242 והיום ב19/7 בטא 1167. האם יכול להיות שהבטא תיהיה גבוהה כזאת בשבוע 4 וההריון יחשב כתקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ושבוע הריון - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר19/07/2015ערכי הבטא תקינים ונראה שבהריון מתפתח באופן תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהאני 123419/07/2015
האם מותר לקחת ביחד ציפרלקס ומיקרופירין הרוקח אמרה שזה לא ככ רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך לשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2015לא צריכה להיות בעיה אם התרופות נלקחות במירווח של מספר שעות בינהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)