מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת שיניים ופורטוקולאיילה26/07/2015
שלום רב,
אני אמורה להתחיל פרוטוקול לצורך החזרת עוברים מתרומת ביצית בעוד שבוע וחצי.
התפתחה לי דלקת בשיניים.
האם אני יכולה לקחת אנטיביוטיקה לפני תחילת הפרוטוקול ? ואם אן, איזו (אוגמנטין וכו'.).
אודה להתייחסותכם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת שיניים ופורטוקול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2015אין כל בעיה עם נטילת אנטיביוטיקה עד למועד ההחזרה של העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןDINA26/07/2015
קיבלתי הוראה לא לקיים יחסי מין עם חדירה עקב שיליית פתח מובהקת.
האם ניתן להגיע לאורגזמה בדרכים אחרות או לעשות סקס אנאלי?
יש לי המון חשק ומאוד מתסכל אם אי אפשר...
מה הסיכונים באורגזמה אם היא אסורה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2015בגלל שיליית פתח יש להמנע מכל פעילות העלולה לעורר התכווצויות של הרחם ולבכלל זה כל פעולה העשויה לגרום לאורגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה להרגעה דחוףאני :)25/07/2015
אתמול בלילה התבקשתי להזריק אוביטרל השאיבה מחר קמתי באמצע הלילה פתחתי את הזריקה והאוביטרל היה נראה לי קצת ריק מבדרך כלל היה בו ממש מעט ולפי מה שאני זוכרת אמור להיות בו יותר חומר יש מצב שהיה בו פאק בייצור או שזה סתם מחשבה שלי והכל בסדר?! אוף אני כל היום חושבת על זה ופוחדת שנהרס הכל כי לא היה לי אוביטרל נוסף ובטח לא היה מאיפה להשיג ב2 בלילה.
פליזזזזז תרגיעו אותי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקוקה להרגעה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2015הערכתי היא שאם פתחת חבילה חדשה ,לא סביר שהיה מחסור בחומר המרכיב את הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתראופיר25/07/2015
ערב טוב,
6 ימים לאחר החזרה ביום ההחזרה ניתן אוביטרל,
כאבי בטן נוראיים, הגעתי למיון והתברר שחלות מוגדלות
וגירוי יתר. כמו כן נאמר לי כי ההמטוקריט גבוה.... 42.9
חשש להתייבשות, ולכן ניתנו נוזלים והתקבלה הנחיה לשתיה מרובה.
בהסתכלות בבדיקות קודמות 5 שנים אחורה,
ערכי ההמטוקריט נעו סביב 40-42, האם יתכן שבאופן תמידי
חסר לי נוזלים? האם יכולה להיות לזה השפעה גם על השתרשות
העוברים? כבר מספר לא קטן של החזרות של עוברים יפים
8 תאים, ללא שברים או עם שברים מועטים מאוד וטרם הושג הריון
האם אכן הערך גבוה מדי? האם יכולה להיות לכך סיבה מעבר להתייבשות?
לתשובתכם אודה!
שבוע טוב ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2015מתקבל הרושם שמדובר בגירוי יתר בדרגה קלה ועיניין ההמטוקריט אינו נובע רק מהגירוי אלא גם מנתוני הספירה הרגילים שלך-התאור שלך אינו כולל הצטברות נוזלים בבטן או כל ממצא מלבד שחלות מוגדלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נתונים
אופיר26/07/2015תודה על תשובתך
בחלל הבטן נמצא נוזל מועט, הבטן נפוחה
ושחלות בגודל 7-8
מעבר לנוזלים לא ניתן שום טיפול. רק מקב המטוקריט
שירד מעט ל 38.5 וירידה של חצי ק״ג במשקל הגוף.
האם יש הנחיות מסויימות במצב כזה מעבר לשתיה?
כיצד ניתן למנוע החמרה של המצב?
וכיצד לנהוג בהמשך על מנת שהדברים לא ישנו.
תודה ושבוע מבורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך נתונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2015כל עוד לא תקבלי את זריקת האוביטרל לא קיימת כל סכנה,בכל מקרה מתקבל הרושם שנעשים כל הצעדים הנחוצים על מנת למזער את הסיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דקאליה25/07/2015
שלום שכחתי לקחת זריקת דקא אתמול כי נרדמתי
היום בבוקר לקחתי אותה, בערב אני אמורה לקחת את הזריקה של היום
האם זה בסדר לקחת 2 זריקות באותו יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת דקא - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/07/2015כן, קחי היום כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בתחילת הריון - דחוףדפי25/07/2015
הי,
יום חמישי בטא חיובית, יום 18 להחזרת מוקפא.
אתמול בערב החל דימום (לא הכתמה, כי אם דימום ממש ומלווה בכאבים חזקים.
מה עושים?
אציין כי לתמיכה אני מקבלת שני אנדומטרין ביום של 100 מ"ג.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בתחילת הריון - דחוף - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/07/2015מזל טוב.
בצעי מחר בדיקת דם לרמת פרוגסטרון. לפי תוצאות הבדיקה ייקבע אם יש צורך להוסיף לך תמיכה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - דימום בהריון
מיכל26/07/2015הי
ומה אם רמות ההורמונים תקינות
פרוגסטרון 80
E2 מעל 1000
הדימום עדיין נמשך ואני לחוצה מאד.
יש מ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - דימום בהריון - מקפיצה
תום26/07/2015הי
ומה אם רמות ההורמונים תקינות ?
פרוגסטרון 80
E2 מעל 1000
הדימום עדיין נמשך ואני לחוצה מאד.
יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםרחל25/07/2015
היו לי שני עוברים מוקפאים שניהם מורלות ללא שברים, בזמן ההפשרה העוברים איבדו תאים. אחד נשאר עם 11 תאים והשני 13 תאים.
האם במקום שירדו תאים נוצרו שברים?
מה הסיכוי שהיה לי להשרשה במצב זה?
מודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/07/2015הסיכוי להריון טוב בהחלט. הרבה הצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושים אדומים כהים אחרי ביטא שליליתורד25/07/2015
שלום! אני אחרי החזרה שבוצעה ב29.6 ב8.7 עשיתי בידקת ביטא שיצאה 2. הפסקתי תמיכה לאחר מכן. דימום החל ב11.7 אך מחזור היה מוזר- לא זרימה של דם טרי אלא גושישים אדומים חומים. אני אמורה להתחיל פרוטוקול ארוך השבוע. אך הגושים עד היום לא הפסיקו.....מה מהות הגושים האלו? האם זה אומר שהפרוטוקול יפגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחזרי על הבדיקת בטא
שירי25/07/2015תוודאי שאין הריון חוץ רחמי כי הריון כזה יכול להיות אחת מההסברים לדימום מוזר שעדיין נמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגושים אדומים כהים אחרי ביטא שלילית - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/07/2015אין קשר בין הגושים לבין הצלחת הטיפול. לפני התחלת דקפפטיל יש לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון ולאסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדתתתהדר25/07/2015
היי לכולם אני ביום ה15 אחריי הזרעה ואני ממש מפחדת לעשות בדיקת דם או בדיקת הריון כדי לא להתאכזב זאת ההזרעה הראשונה שלנו... שאלתמ לפרופסורים היא כזאת...
ביום ה14 למחזור הרופא נתן לי קלומיפן המעקב זקיקים באותו יום רירית הרחם סדירה 6 מ"מ תלת שכבתית זקיק שמאל ערירי 15 מ"מ ימין 18 10 5
אין נוזל חפשי באגן
לקחתי עד שבת שעברה אסטרופם ברביעי ב8/7 הזאקתי אוביטרל
ובשישי 10/7 עשינו את ההזרעה
לפי הנתונים של הרופא הכל היה בסדר אצלי? הזקיקים בגודל נורמלי?
ועד מתי אחריי ההזרעה מקבלים מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדתתת - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר25/07/2015באם אין הריון הדימום יופיע כשבועיים לאחר האוביטרל. את יכולה מחר כבר לבצע בדיקת בטא. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
הדר25/07/2015ראיתי בכל מיני פורומים שהמחזור יכול להגיע גם ביול ה17 אחרי ההזרעה זה נכון? אני כ"כ מפחדת להתאכזב!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא רלוונטי
הדר26/07/2015המחזור הגיע הבוקר
ממש מבאס!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזי - לגבי ווסתאור25/07/2015
יש לי עובר מוקפא מלפני חודשים בחודש בו הוא נשאב והופרה ביטלו את ההחזרה בגלל רירית נמוכה.
ב5/7 קיבלתי ווסת
ב12/7 עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית שיצאה תקינה ועשו לי פיפל.
ב15/7 עשיתי מעקב הרירית היתה 5 והיו 2 זקיקים ואמרו לי שאני כמעט בביוץ ואז נתנו לי אוביטרל. ו3 כדורי אסטרופם ביום.
ב19/7 הגעתי למעקב והרירית היתה 6
והחליטו שוב לבטל את ההחזרה.
להפתעתי קיבלתי ווסת אתמול ב24/7 .
המחזור שלי סדיר כל 28 ימים תמיד היה לי דימום 5 ימים .
ותמיד רירית 8 בהחזרה משהו השתבש בחודשיים האחרונים הווסת דלילה ובקושי יש דימום הכאבי בטן שלפני הם אותם כאבים.
אז מה עובר על הגוף שלי?
והאם הווסת שהופיעה שוב קשורה לאוביטרל והאסטרופם שקיבלתי?
לציין כי אני בת 43 .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אור25/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לפרופ' אשכנזי - לגבי ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2015איני מבצע החזרת עוברים בחודש שבו אני מבצע היסטרוסקופיה או פיפל,לכן יתכן והופעת הדמם המוקדם קשורה בביצוע הפעולות האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dhea - תוסףמילקי25/07/2015
הבנתי שתוסף dhea נותנים למי שיש רזרבה שחלתית נמווכה.
קראתי והאם זה נכון ?
יש בזה סטראוידים ?
האם זה הורמון שיכול לגרום לנפיחות השמנה כמו כל הורמון אחר שניתנים ?
אשמח לקבל אינפורמציה על תוסף זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שאלה לגבי התוסף
מילקי25/07/2015קראתי שאחת מתופעות הלוואי של הכדור הנ"ל זה עצירת המחזור החודשי
האם אכן הדבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה שאלה לגבי התוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2015זהו תוסף מזון שנמכר בארצות הברית בחנויות שונות של מזון .
מיחסים לו תכונות של יכולת לעזור לנשים אם רזרבה שחלתית ירודה וכך לתת סיכויים טובים בטיפולי הפריה.
זהו סטרואיד ויש לו תופעות כמו שציינת.
אני אישית חושב שהוא חסר תועלת בטיפולי פיריון.
זה ניתן לתקופה של לפחות 3 חודשים עד , שכביכול, זה מתחיל לעזור.
אני מציע לא לבנות על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עצירה בווסת ?
מילקי25/07/2015תודה על המענה המהיר כי אני דיי בלחץ
לא קיבלתי וסת מה4 לחודש והתחלתי לברר..
אז גם נפיחות ? גם עצירה בוסת ?
למה זה טוב ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עצירה בווסת ? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/07/2015כדי לדעת מה קורה צריך לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
וסת בא לאחר ביוץ וצריך לבדוק האם היה.
הכדורים לא עוצרים וסת אך נפיחות יכולה להיות, או נפיחות מסיבה אחרת...
מה שבאמת חשוב זה מה היו ערכים של הורמון ה-FSH ו-LH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ...
שוקו25/07/2015תוצאות בדיקות:
אסטרודיל 238
פרוגסטרון 21.1
אולטאראסונד : אין ציסטות
רירית 6.8
שחלה ימנית אין זקיק
שחלה שמאלית 1 קטן מאוד
מחזור כמו שעון היה צריך להיות ב 4/7
התרופה אכן דילגה על הוסת ?
לא הגיוני שזה כבר איחור.. אנחנו כבר כמעט באוגוסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ... - תגובה
פרופ` דוד בידר26/07/2015לפי בדיקת הפרוגסטרון את אחרי ביוץ ולפני וסת.
צריך לחכות בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. מה שבאמת מוכיח
שוקו26/07/2015תודה רבה .. מה שבאמת מוכיח בעצם שלא היה דימום החודש.
היה דילוג על הוסת. (על דימום)..
היו כל התסמינים של וסת רק ללא הדימום.
מחזק את הדעת שאכן הדיאה עשתה עצירה...
כי ביוץ מגיע אחרי וסת ולא היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - לאחר ציטוטקמיכל24/07/2015
שלום רב
בשל היעדר דופק עוברי, נאלצתי לבצע הפסקת הריון באמצעות ציטוטק.
בוצע ביום א 19.7. צוואר הרחם היה סגור.
בביקורת שבוצעה יומיים אחכ נמצא כי כל שק ההריון יצא..
היה דימום די חזק של מספר ימים
היום בבוקר, נראה היה כי הדימום פסק. הלכתי לבריכה וליתר בטחון אף שמתי טמפון.
אחכ גיליתי שהיה דימום..
האם מסוכן? האם חלילה גרמתי נזק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - לאחר ציטוטק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/07/2015לא נגרם שום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס בטןמור24/07/2015
היי.. תחילת היריון לאחר טיפולים (שבוע 9)
מאתמול כאבי בטן ושילשולים..
האם מסוכן?? איך נכון לטפל בזה?
(יש מצב שזה קשור לכמות שתיית המים(?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וירוס בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/07/2015בשלב ראשון הייתי ממליץ להפסיק לקחת תכשירי ברזל,לשתות הרבה,וכלכלה עוצרת,אם התופעה תתעצם יהיה צורך לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וכניסה להריוןאני23/07/2015
ערב טוב,
אני מנסה להבין ולא מצליחה למצוא תשובה מפורטת. האם מתקיים ביוץ בזמן הנקה אם אני לא מקבלת מחזור? האם כל חודש מתקיים ביוץ בהנקה? האם לעיתים לעיתים כן ולעיתים לא? האם רק אישה שקיבלה מחזור בהנקה בייצה?
איך עובד העניין של ביוץ והנקה (: רוצה להיכנס להריון. מניקה באופן מלא וטרם קיבלתי מחזור מהלידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וכניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר24/07/2015ב 15% בנשים מניקות יש ביוץ .
ההנקה מונעת לרוב ביוץ היות וההורמון הפרולקטין הגבוה בהנקה מונע ביוץ.
אך לא בכל אישה מניקה הפרולקטין ימנע ביוץ ולכן יש סיכויים של 15% להרות.
נשים אלו מקבלות וסת רגיל בהנקה.
הנקה משמשת אמצעי מניעה , אל לא באופן מלא.
הסיבה לביוץ בנדים מניקות תלויה בגנטיקה האישית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה מוגדלת ושתי ציסטותנירה23/07/2015
הי,
לפני חצי שנה בגלל קושי להיכנס להריון, עשיתי בדיקות היסטרוסקופיה ניתוחית שבמהלכה הוציאו ציסטה גדולה (3.5 סנטימטר).
לפני מספר שבועות נקלטתי להריון שהסתיים בשבוע 7.
היום ביצעתי אולטרהסאונד בו נראתה שחלה שמאלית מוגדלת (אורך 55 מ"מ, רוחב 34 מ"מ), הימנית תקינה (27 ו-13 בהתאמה).
הודגם ממצא ציסטי אחד צלול השני עכור (הטרוגני בגודל 22 מ"מ).
האם יש מקום לחשש? ממה זה נוצר? איזה בדיקות כדאי לעשות?
אודה לתשובה מהר, אני מאוד לחוצה מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה מוגדלת ושתי ציסטות - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר23/07/2015ציסטות שחלתיות מוצאות בלפרוסקופיות ולא בהסטרוסקופיה. האם עברת לפרוסקופיה?
ממצאים בגודל 22ממ יכולים להיות גם זקיקים. חשוב לדעת באיזה יום את של המחזור החודשי ולחזור על הבדיקה לאחר הוסת. לעיתים הממצאים הם שאריות של זקיקים שבייצו ונעלמים ספונטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
נעמה24/07/2015מה עם השחלה המוגדלת? האם יש חשש לסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/07/2015חשוב לעקוב אחרי הממצאים הציסטיים לאחר הווסת. מדובר בממצאים קטנים. חלקם יעלמו. במידה ולא, מומלץ לבדוק את טיב הציסטות ואת זרימות הדם בהן. במידת הצורך הרופא יפנה אותך גם לבדיקות דם של מרקרים - באם יחשוב שהממצאים חשודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות
שוקו25/07/2015עשיתי בדיקות... הכל היה תקין...
לכן התחלתי לחקור על התרופה...
האם באמת עוצרת מחזור ? (מאמינה מנשים שזה לא קורה הרבה)
נפיחות יתר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר24/07/2015חשוב לעקוב אחרי הממצאים הציסטיים לאחר הווסת. מדובר בממצאים קטנים. חלקם יעלמו. במידה ולא, מומלץ לבדוק את טיב הציסטות ואת זרימות הדם בהן. במידת הצורך הרופא יפנה אותך גם לבדיקות דם של מרקרים - באם יחשוב שהממצאים חשודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...גם וגם ?
שוקו25/07/2015תודה על המענה המהיר כי אני דיי בלחץ
לא קיבלתי וסת מה4 לחודש והתחלתי לברר..
אז גם נפיחות ? גם עצירה בוסת ?
למה זה טוב ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)